Naslovna VESTI PSI AKO NE MOŽE MOJ PAS, NEĆU NI JA! Student nije želeo da...

AKO NE MOŽE MOJ PAS, NEĆU NI JA! Student nije želeo da napusti Ukrajinu bez svog prijatelja.

0
Student iz Indije spasava svog ljubimca

Zbog ratnih dejstava u Ukrajini, mnoge države su pokušale da pruže pomoć svojim građanima koji se nalaze u Ukrajini, kako bi se izvukli na bezbedno. Veliki broj stranih državljana pokušava da napusti ratom zahvaćene gradove. Jedan Indijski student je odlučio da rizikuje svoj život jer mu nije bilo dozvoljeno da sa sobom povede i svog ljubimca.

Student iz Indije spasava svog ljubimca

Risabh Kaushik je na Instagramu postavio video koji je kasnije postao viralan u kojem je opisao poteškoće sa kojima se suočava da dovede svog psa Malibua sa sobom u Indiju. Naime, propisi u Indiji vezani za uvoz pasa su veoma strogi i komplikovani i Risabh se našao u situaciji da ne može da ispuni sve te uslove. Mladić je odlučio, ako ne može njegov pas ni on neće napustiti Ukrajinu.

Pročitajte i ovo: POTRESNE SLIKE IZ RATA U UKRAJINI – Civili u begstvu od razaranja NE NAPUŠTAJU svoje ljubimce!

Student iz Indije spasava svog ljubimca

U videu je poručio indijskim vlastima da dozvole svim ljubimcima koji dolaze iz ratom zahvaćenih područja pojednostavljenu proceduru.

Student iz Indije spasava svog ljubimca

Njegov apel je urodio plodom. Ministarstvo ribarstva, stočarstva i mlekarstva izdalo memorandum, olakšavajući spasavanje kućnih ljubimaca zajedno sa njihovim. „Uzimajući u obzir jedinstvene i vanredne situacije u ratom pogođenoj Ukrajini u kojima se možda neće ispuniti predizvozne formalnosti za izvoz kućnih ljubimaca u Indiju, uvoz pasa i/ili mačaka kućnih ljubimaca zajedno sa Indijcima iz Ukrajine, olakšava procedura“, navodi se u memorandumu kancelarije. Uskoro je dobio obaveštenje da će i njegov voljeni psić Malibu biti primljen u Indiju.

Pročitajte i ovo: PREŽIVEO, ODLIKOVAN, PONOVO SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM! Priča koja se krije iza potresne fotografije

Student iz Indije spasava svog ljubimca

Poslednje vesti govore da su Risabh i Malibu sleteli na aerodrom u Indiji. Posle nekoliko dana putovanja preko Budimpešte su uspeli da se sklone na sigurno. Sada su sa mladićevom porodicom.

Izvor:  truescoopnews.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREŽIVEO, ODLIKOVAN, PONOVO SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM! Priča koja se krije iza potresne fotografije
Sledeći tekstMOŽE LI SUROVIJE? Pas udaren mačetom u glavu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime