Naslovna VESTI ČUDNA I NEOBJAŠNJIVA LJUBAV: Dečak je bio poučen i zatvoren u sebe,...

ČUDNA I NEOBJAŠNJIVA LJUBAV: Dečak je bio poučen i zatvoren u sebe, dok nije upoznao jednog kengura!

0
cudna ljubav petface

Neke veze je nemoguće objasniti, prosto se dogode kao grom i ostave trag, ostanu tu i nema im pomeranja. neobjasnjiva ljubav 

One mogu da nas učine srećnim i promene nam život iz korena, tako kako nikada nismo očekivali.

Hudi je dečak kojem se život potpuno promenio zbog toga što su on i njegova porodica udomili malenog kengura koji je ostao bez majke. Dečakova majka bavi se spasavanjem životinja već 20 godina. Njena starija deca pomagala su joj u poslu, ali Hudi se uglavnom bojao životinja koje dođu u njihov dom.

PROČITAJTE I:

NESVAKIDAŠNJA SCENA: Kengur se slobodno šeta Austrijom!

No maleni kengur Gari promenio je to i još mnogo toga. Gari je ispao mami iz tobolca kada je prelazila ulicu i udario ga je auto. Završio je u Hudijevom domu, bio je sićušan, bez krzna, slab i bolestan. Hudi ga je neprestano pazio i mazio te se brinuo da nikada ne bude gladan.

Kada je Gari konačno stao na noge, prva stvar koju je napravio oduševila je sve ukućane. Odskakutao je do svog malenog prijatelja i tako je započela njihova priča. Od tog su dana postali nerazdvojni.

Hudi je uz pomoć malenog kengura prodisao, počeo je da se oslobađa i više priča s ljudima od kojih se pre uglavnom sklanjao. Iako je Gari nakon osam meseci prebačen u rezervat u kojem ga uče na život u divljini, Hudi ga nikada neće zaboraviti.

Ova priča svedoči o tome, šta nama zapravo znače životinje!

petface viberIzvor: Index.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.