Naslovna VESTI PSI NEPOŽELJNI I NEVOLJENI: Ovi mališani su zagrljeni čekali da neko obrati pažnju...

NEPOŽELJNI I NEVOLJENI: Ovi mališani su zagrljeni čekali da neko obrati pažnju na njih!(VIDEO)

0
nepoželjni i nevolje petface

Kada je Monika jednog dana na Internetu naišla na dirljivu sliku dva psa koje sede u ćušku čvrsto zagrljeni, srce joj se slomilo. Izgledali su toliko tužno, da je istog trenutka odlučila da preduzme nešto.

Bez oklevanja se sa suprugom uputila u sklonište gde su se nalazili ovi mališani.  Odlučili su da ih usvoje. I uradili su to!  U pitanju su brat i sestra, Luji i Brdžit. Luji je se tresao od straha i krio se iza svoje sestre Bridžit, koja ga je štitila. Urezali su im se u srce od tog  prvog susreta i jedva su čekali da ih odvedu iz hladnog skloništa.

PROČITAJTE I:

TEŠKA AKCIJA SPASAVANJA: Štene iz Subotice se ZAGLAVILO IZMEĐU DVA ZIDA i plakalo za pomoć! (VIDEO)

MISLILI SU DA JE KRZNO ZACEMENTIRANO: Ova kujica je bila toliko zanemarena, DA NIJE LIČILA NA PSA! (VIDEO)

ZATVORIO JE OČI ZAUVEK: Pas koji je upucan u Zaječaru – IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU! (VIDEO)

Čim su stigli u svoj novi dom, Bridžit je pronašla svoje omiljeno mesto na sofi. Ušuškala se i prespavala ceo dan. Čudan je osećaj spavati u toplom posle hladnog betona na koji je navikla.Ova dva slatkiša se nikada pre nisu osećala bezbedno. Pre toga su ih držali napolju i nisu marili za njihova osećanja.

nepoželjni i nevolje petface

 Ovo je njihov prvi pravi dom i prva prava porodica. Monika i njen muž su njihovi anđeli čuvari. Oni su svemu naučili i to su radili sa mnogo ljubavi. Ono što je najbitnije, naučili su da se raduju.

nepoželjni i nevolje petface

Iako su se prilagodili novom okruženju, jedino što se nikada nije promenilo je njihova veza. Gde bi krenuo jedan, drugi bi odmah pošao za njim. Iako je svako imao svoju spavalicu, Luji je želeo da spava sa sestrom. Navikli su u skloništu da budu jedno uz drugo, i to se nisu želeli da menjaju.

nepoželjni i nevolje petface

Jedno je sigurno, Luji i Bridžit više nikada neće biti sami i napušteni. Ovo dvoje plemenitih ljudi velikog srca su ih učinili najsrećnijim psima na svetu i ujedno obogatili svoju porodicu za dva divna člana koja ih bezuslovno vole!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZOO PLANET NIŠ: Pomozite nam da životinje prežive (VIDEO)
Sledeći tekstOVAJ VIDEO ĆE VAS RAZNEŽITI: Pas je pomogao mački da se popenje uz stepenice (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime