Naslovna VESTI MAČKE NERAZUMNA ODLUKA: Radnici su hranili macu, a onda je iz firme došla...

NERAZUMNA ODLUKA: Radnici su hranili macu, a onda je iz firme došla zabrana!

0

Brendon Leski radi noćnu smenu u jednom objektu, gde su se pre oko mesec dana pojavile dve mace sa mamom. Posle nekog vremena, jedna maca i mama su prestale da se pojavljuju, ali izgleda da je drugo mače slučajno ostavljeno i nije znalo da pronađe svoju porodicu.

Mačica koja je kasnije nazvana Momo, danima je lutala okolo sama napolju, a mnogi zaposleni u toj firmi su se osećali loše kada je vide tako malu i nemoćnu, pa su joj počeli donositi hranu, uključujući i Leskija. Dok su joj ostavljali namirnice, maca je uvek s oprezom prilazila i jela, nikada se nije približavala hrani dok su oko nje bili ljudi.

PROČITAJTE I:

ČULO SE PLAKANJE, a onda su pornašli macu, tek rođenu ispod školskog poda!

Posle nekog vremena, maci je Leski počeo da se dopada pa ga je pratila kad god izađe napolje na pauzu, ali je i dalje bila orezna da ne prilazi previše blizu.

Na kraju odljenje za ljudske resurse poslalo je e-mail svim zaposlenima tražeći od njih da prestanu da hrane macu, pod izgovorom da je hranjenje opasno po zdravlje i da je zbog toga zabranjeno do daljnjeg.

nerazumna odluka petface

Leski je odlučio da usvoji macu i tako ju je doveo kući.

U početku, Momo je bila uplašena u svom novom domu i sve vreme se skrivala ispod stola. Trebalo joj je vremena da prihvati sve oko sebe.

PROČITAJTE I:

NAJSLAĐA PUBLIKA: Ulični svirač svira mačićima koji ga verno slušaju! (VIDEO)

-Izgleda da ona želi da se sprijatelji sa ljudima, ali joj nešto ne da. Smatram da je imala loša iskustva sa ljudima u svom mladom životu pre nego što je došla ispred naše firme, rekao je Leski.

Posle nekoliko dana Momo se lagano počeo oslobađati u svom domu, a dok je još uvek mala, postaje sve hrabrija i hrabrija svakog dana. Uprkos njenim strahovima, Leskiju je toliko drago da sada deli dom sa jednom macom, da ne može to opisati rečima.

nerazumna odluka petface

-Prilično je stidljiva i veoma lenja maca. Voli da se igra sa svojim igračkama, ali nikada neće da zaspe u svom kutku, već uvek u mojoj sobi ispod jednog stočića, naveo je Leski.

Oslobodiće se ona, verujemo u nju, a onda će njen udomitelj spoznati su lepotu ličnosti koju nosi u sebi.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.