Naslovna VESTI PSI NESREĆNA PRIČA IZ SMEDEREVA: IMALA JE CEV OKO VRATA, mučila se i...

NESREĆNA PRIČA IZ SMEDEREVA: IMALA JE CEV OKO VRATA, mučila se i patila i NIKO JE NEĆE!

0
nesrecna prica iz smedereva petface

Post o ovoj ženkici je imao 3.727 pregleda i 160 deljenja! I niko i dalje nije pitao za nju! Zasto? Pogledajte je još jednom! Pogledajte njene oči! Njen pogled! Šta vam kaze: “Hoću samo jednog coveka koji će me voleti i koji će mi vratiti veru u ljude i zivot!” 

-Ona je Lea, pas koji je pušten u neku vukoje*inu sa cevkom na vratu! Ona je imala sigurno “vlasnika” nekada, ali i verovatno joj je isti taj “vlasnik” ovo i uradio! Je l’ je ona zaslužila posle svog mučenja, sa cevkom oko vrata, u bolovima, gladna i žedna, da nema svoj dom i svoju porodicu, navodi osoba koja je oglasila ovo nesrećno biće na društvenim mrežama. 

PROČITAJTE I:

STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE I ZANEMARIVANJE: Pas na kratkom lancu, u Beogradu, živi u poljskom toaletu! (VIDEO)

Nijedno živo biće nije zaslužilo da se pati. Pa ni ona! Ona je trenutno kod žene koja ima više od 20 pasa sa ulice! Mislite da može sve to isfinansirati, da može sve sama uraditi?

-Da može toliki teret nositi?! Mislite li da je svima nama koji imamo pse lako?! Pogotovo toliki broj! Da vam kažem, nije! Ja vas molim i ako nisam osoba koja moli, cvili i slično, da delite opet, što više, da ponudite nekome, prijatelju, prijateljici, rođacima, nekom ko će je voleti, navodi se na društvenim mrežama.

Verujemo da ćete pomoći da Lea nađe svoj dom zauvek! Verujemo da ćemo pomoći i Lei i gospođi kod koje je! Molim vas, delite, pokazite je, udomite, volite! Kontakt Gordana Andrejic.

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.