Naslovna VESTI PSI “Nika je nestala, molimo pomozite, očajni smo!

“Nika je nestala, molimo pomozite, očajni smo!

4
Nestala petface

Nestala u ponedeljak. Bez traga i glasa. Nika je član porodice Zorić iz Kraljeva, a u prilog tome govore i fotografije iz njihovog doma na kojima Nika dominira.

Nestala petface

– U ponedeljak, 18. januara, između 15h i 17h časova nestala je u delu grada koji se zove Sijaće polje. Kada nam je komšija javio da nam je otvorena kapija dvorišne kuće, znali smo da nešto nije u redu, ali nismo mogli da naslutimo da će se desiti ova agonija. Iako je imala prilike, nikada ranije nije pobegla od nas, za Petface portal priča Darko Zorić.

Pročitajte još:
DIVNA VEST: Vlado Georgiev pronašao psa i zahvalio se SVIMA na šerovanju!

Nestala petface

Već treći dan traje svakodnevna potraga za nestalom Nikom. Podrška Zorićima stiže sa svih strana – od MUP-a, azila, Udruženja za zaštitu životinja, veterinara, odgajivača, konološkihdruštava iz Srbije a i van nje. Međutim, nestala Nika kao da je u zemlju propala.

Nestala petface

– Svi naši prijatelji su nam se pridružili u potrazi, njene fotografije se brzinom munje dele na društvenim mrežama, stranicama, profilima,.. Ne želimo da verujemo, ali postoji mogućnost da ju je neko ukrao ili da je drži kod sebe, kaže nam Darko.

Pročitajte još:
KAKAV DAN: Zahvaljujući svima NAMA i Geri i Maša – izgubljeni psi – pronađeni u istom danu!

Nestala petface

On Niku opisuje kao druželjubivu, ali sada već verovatno plašljivu ženku malamuta. Obzirom da je nema tri dana, Darko veruje da je Nika sada izmorena i malo drugačijeg izgleda nego na fotografijama koje nam šalje u prilogu priče. Čipovana je, a na svoje ime Nika se odmah odaziva!

Nestala petface

– Oba oka su joj braon, malo je krupnija od haskija, a ima jednu specifičnost – „masku“ na glavi kao naočare oko očiju, dodao je Darko.

Nestala petface

Darko apeluje na sve da ukoliko vidite i čujete bilo šta u vezi sa krađom pasa ili je nekim čudom pronađete, da ga odmah kontaktirate na broj telefona: 069/33-53-472.

– Nećemo prestati da je tražimo. Ukoliko je neko drži, molimo da nam je vrati. Ukoliko bude potrebno, pretražićemo svaku kući i dvorište u Kraljevu. I policija je obaveštena, tako da će i oni uraditi svoj deo posla, rekao je za kraj Darko i dodao da se neće libiti da nalazaču da nagradu samo da ponovo bude sa sovjom ljubimicom!

MOLIMO VAS PODELITE!

Foto: Privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLEPOTICE: Ove mačke imaju najveličanstvenije OČI koje ste videli!
Sledeći tekstDAN OTVORENOG SRCA ZA ŽIVOTINJE: Mikser House i javne ličnosti za napuštene životinje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime