Naslovna VESTI MAČKE NESTALA GLUVA MAČKA: Preživela mesec dana u rezervoaru za vodu

NESTALA GLUVA MAČKA: Preživela mesec dana u rezervoaru za vodu

0
gluva mačka

Gluva ljubimica Basti pronađena je u jednom rezervoaru za vodu čitavih 30 dana pošto je nestala iz svog doma. Njena vlasnica, Dijana Jaleru iz Koliers Vuda je usvojila Basti iako je ona bila već sa godinu dana bila potpuno gluva. Pošto se radi o ljubimici sa posebnim potrebama, ona je Basti na ogrlicu prikačila i bleutooth tragač kako bi u svakom trenutku mogla da je nađe u njihovom domu. Kada je shvatila da Basti nije u kući očajnički je krenula u potragu koristeći isti uređaj. Međutim, Basti je nestala bez traga.

mačka

Srećom, mesec dana kasnije primila je poziv iz kompanije Thames Water. Zaposleni u ovoj kompaniji koji se predstavio kao Met obavestio ju je da su pronašli njenu ljubimicu u rezervoaru za vodu nekoliko ulica dalje od njene kuće. „Nisam mogla da verujem. Primila sam toliko poziva i fotografija raznih mačaka do tog trenutka da sam pomislila da je opet neka zabuna. Zamolila sam Meta da je fotografiše.“ – priča gospođa Jaleru.

SRPSKI HAČIKO: pas čeka preminulog vlasnika ispred vrata!

mačka na mostu

Met i još nekolicina njegovih kolega su čuli mjaukanje iz rezervoara koji su pregledali tokom rutinske provere stanja i rada. Pošto su pogledali u rezervoar ugledali su nesrećnu životinju. Da bi joj pomogli da izađe, spustili su joj dugačku drvenu dasku. Basti se preko nje izvukla iz opasne zamke u koju je upala i tako se našla u rukama spasilaca. Srećom po nju, na ogrlici je bio upisan i broj telefona njene vlasnice pa je Met odmah pozvao gospođu Jaleri.

USPELI SU ZAJEDNO: Ovo je Lisko, pas kojem je bila razbijena glava, POGLEDAJTE GA SAD!

„Kada sam na fotograiji videla da je to zaista Basti, napustila sam posao koji je udaljen dva sata od rezervoara. To su mi bila dva najduža sata u životu. Kada sam je ugledala, shvatila sam da je strašno prljava i mršava. Ali, bila sam presrećna.“ – rekla je Dijana.

gluva mačka 2

Veterinar koji je odmah potom pregledao Basti rekao je da je mačka dobro i da će se oporaviti. Ipak, pravo je čudo kako je Basti preživela 30 dana u rezervoaru. Šta je jela, nikada se neće saznati, ali bar je vode imala što ju je verovatno i održalo u životu. Ova mačka je dosta putovala, a napuštena je u Briselu pre nego što ju je uzela gospođa Jaleru. Posle ovog putovanja, sigurni smo da će bar izvesno vreme odustati od avantura van svog doma.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.