Naslovna VESTI PSI POMOĆ ZA RADOVIĆE: „Pod nejasnim okolnostima, Luna je nestala iz dvorišta“!

POMOĆ ZA RADOVIĆE: „Pod nejasnim okolnostima, Luna je nestala iz dvorišta“!

0
nestala iz dvorišta petface

– Ona je nestala iz dvorišta. Stara je pet godina a zove se Luna, rekla je za Petface Tijana Radović iz beogradskog naselja Braća Jerković.

Naime, 20. avgusta Luna je nestala iz dvorišta porodične kuće gde je živela sve vreme. U toku noći ili rano ujutru, nepoznato je. Ono što znaju zasigurno je da do sada nikad nije bežala, pa je nejasno KAKO JE NEMA!

Pročitajte još:
BEOGRAD: Nine nema više od dva meseca, a za njom je organizovana PRAVA POTRAGA!

– Nema običaj da beži i ako izađe iz dvorišta – onda ostane u ulici. Da je otišla negde dalje verujem da bismo je našli, jer smo jutros pretražili ceo kraj. Takođe, ulicom često prolaze Romi i ne bi bilo prvi put da nam ukradu nešto iz dvorišta. Iz tog razloga postoji mogućnost i da je ukradena. S druge strane, nema nikakvih znakova provale, niti je bilo ko od komšija primetio nešto u toku noći, zbunjena je Tijana.

nestala iz dvorišta petface

Ono što ih je alarmiralo je lajanje njihovog drugog ljubimca, Luninog drugara. Na kapiji su tada videli samo njega i odmah im je bilo jasno da Lune nema!

Pročitajte još:
SEĆATE SE NIKE, KOJU SU UKRALI U JANUARU? Vraćena je kući!

– Nije se uplašila ničega u to smo sigurni, jer je uvek u kući kada je kiša, nevreme i slično. Tako je bilo i te noći, a u dvorište je izašla tek kada se sve smirilo, dodala je Tijana u našem razgovoru!

Luna je petogodišnja ženka epanijel bretonca, čipovana je, bez ogrlice, i dosta nepoverljiva. Od ostalih detalja koje se Tijana mogla setiti u ovom haosu u kome se trenutno nalazi je da je Luna uglavnom bela sa dve veće braon šare i sečenim repom.

Potraga ne jenjava od 20. avgusta. Sigurni smo da će vaš šer mnogo značiti, jer setite se samo koliko puta smo pomogli da se nestali ljubimac pronađe i vrati porodici. Neka tako bude i ovog puta!

PODELITE PRIČU, a Tijanu za sve informacije kontaktirajte na njenom Facebook profilu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRazlozi zbog kojih treba da nabavite psa – DANAS!
Sledeći tekstNajlepši dan u životu psa – dan kada postaje mama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime