Naslovna VESTI PSI DIRLJIV VIDEO: Ema je nestala pre tri godine u Beogradu, a danas...

DIRLJIV VIDEO: Ema je nestala pre tri godine u Beogradu, a danas se ponovo srela sa svojom porodicom!

0
nestala pre tri godine petface2

Kada je nestala pre tri godine Ema je slomila srce vlasnicima. Tražili su je, angažovali se, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Danas, nakon pune tri godine, ONI SU SE PONOVO SRELI!

Neverovatna priča nas vraća unazad, kada je Ema nestala iz doma u kome je živela kao kućni ljubimac. Ko zna gde je i kako živela sve ove godine, do trenutka kada je u Udruženje “Beta” Beograd stigao poziv savesnih građana. Oni su javili volonterima i aktivistima za prava životinja da su pronašli psa, koji deluje kao da je vlasnički!

Dušanove suze su potresle Facebook, ali NADA je pronađena!

Volonteri su odmah izašli na teren, psa odvli kod veterinara, a na osnovu čipa – odmah su pronašli podatke vlasnika i kontatkirali ga!

nestala pre tri godine petface2

– Ljudi, vi ste neverovatni. U roku od sat vremena spojeni smo sa vlasnicima i Ema je danas, posle tri godine od nestanka, konačno ponovo u svom domu i sa svojom porodicom! Hvala svima koji su se angažovali da nađemo Eminu porodicu, hvala za informacije, na tolikom interesovanju, uspeli smo zajedno da učinimo nemoguće mogućim. Hvala i ovim divnim ljudima što ni posle toliko vremena nisu odustali od nje. Odmah su od nas otišli kod veterinara, ustanovljeno je da Ema nažalost ima srčanog crva, ali verujemo da će se i sa tim izboriti, posebno sada kada je okružena ljudima koji je obožavaju, napisali su volonteri “Bete”.

Tužna priča sa srećnim krajem, neko je ostavio pse u KONTEJNERU!

Susret između Eme i njene porodice, protekao je dosta emotivno i veselo, a kako su naveli “Betovci” ni oni nisu odavno doživeli ovako emotivne trenutke.

-Još jednom smo se svi uverili koliko je važno čipovati pse i prijaviti nestanak! Vodite računa o tome! Ema ljubavi, želimo ti brz oporavak, napisali su za kraj.

Držimo i mi palčeve da se sve završi u najboljem redu i da nadoknadite prethodne godine, koje ste proveli razdvojeni!

Pgledajte VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCrna maca SILNIM MJAUKANJEM spasila bebu koja se gušila od kašlja!
Sledeći tekstZOOLOŠKI VRT: “Ako ste sami za Dan zaljubljenih, dajte bubašvabi ime bivšeg partnera”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime