Naslovna VESTI PSI Pošla je na posao, a onda je pronašla kutiju u kojoj se...

Pošla je na posao, a onda je pronašla kutiju u kojoj se NALAZILO NEŠTO NEZAMISLIVO! (VIDEO)

0
nesto nezamislivo petface

Megan Linč, volonterka u udruženju Tinton Fallson u Nju Džerziju, dolazila je na svoj posao u sklonište za životinje prološlog meseca kada je videla kartonsku kutiju koja leži na betonu, pred skloništem.

EMOTIVNO: Buzu je pas koji je ceo svoj život proveo na ulici, u jednoj kutiji! (VIDEO)

Mala, zatvorena kutija bila je na kraju puta, ostavljena na direktnom suncu. Sa veoma visokim temperatirama tog dana usred avgustovskog toplog talasa, Linč se plašila šta može da pronađe u kutiji, ali ju je ipak otvorila.

nesto nezamislivo petface

-Naravno da me je instinkt povukao da otvorim, jer ništa dobro u kutiji na imanju skloništa ne može da se pronađe, rekla je Linč.

Unutra je ležalo nešto što bi se moglo opisati kao gomila krzna neprijatnog mirisa, ali je Linč ubrzo shvatila da je to životinja i da diše.

-Pas se trudio da udahne svež vazduh, prekriven svojim urinom, izmetom i gomilom krzna. Verovatno je da niko o njemu nije brinuo godinama, navela je Linč.

Ispod psa je bila poruka: „Zdravo – pronašao sam ovo kuče na svom poslu. Nemam pojma šta da radim. Nadam se da ćeš ti znati.“

Ali zaposlenima je bilo jasno da je ovo pismo napisao upravo vlasnik, jer nije imao smelosti da dovede ovako zapuštenog psa u sklonište.

-Da ste ušli u kuću da čistite i videli ovako nešto zvali biste policiju, ne biste sigurno došli ovamo, smatraju u skloništu.

SANJA: „Tata je spasio štence bačene u kutiji. Ako ih ne udomim, moraću da ih vratim u azil!

Ovu mešanku nazvanu Hali, uneli su u sklonište, u hlad kako bi joj se normalizovala temperatura i kako bi joj bilo bolje.

Svi su bili iznenađeni ovim psom. Ustanovljena joj je hronična katarakta od koje je oslepela. Stara je oko 10 godina i već dobro zna šta treba da radi. Nju nije bilo potrebno učiti lepom ponašanju. Kada joj daju da jede, oni joj samo prinesu hranu, a ona sama zna šta treba da uradi.

nesto nezamislivo petface

Veoma je pokretna, kao psa koji ne vidi i vrlo dobro se snalazi u prostoru. Nije joj potrebna nikakva pomoć prilikom svakodnevnog života.

Neverovatno je šta je sve preživela, ostavljena sama i nezaštićena, na visokoj temperaturi u kutiji. Ali pokazala je koliko je dobar pas i sada joj se svi dive. Pametna je, sve zna i u skloništu svi uživaju u njenom društvu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVA BEBA U ZOO VRTU: Beogradski Zoo vrt dobio mladunče alpake! (VIDEO)
Sledeći tekst10 MILIONA PREGLEDA: Pas nije mogao da dohvati vodu, pa ga je deka napojio iz svojih ruku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime