Naslovna VESTI PSI OSETIO JE DA NEŠTO NIJE U REDU… I TAKO POSTAO JUNAK.

OSETIO JE DA NEŠTO NIJE U REDU… I TAKO POSTAO JUNAK.

0
Rufus spasao devojčicu

Emily Gunnion iz Meklsfilda u Ujedinjenom Kraljevstvu bila je iscrpljena nakon što je celu noć bdela uz 21-mesečnu Betci, koju su mučili bolovi u stomaku. Emily je konačno uspela da malo prilegne kako bi se odmorila kada ju je probudio zvuk laveža devetomesečnog Rufusa.

Porodica

“Bila sam toliko umorna nakon noći provedene uz nju i nisam znala šta se dešava. Rufus me je upozorio. Popeo se na krevet, grebao me i lajao. Znala sam da nešto nije u redu”, objašnjava Emili

“Betci je ležala na leđima i povraćala, gušeći se i praveći strašne zvukove. Bila sam u panici, ali sam je podigla, ispovraćala se pravilno i bila je u redu.” I, neverovatno, Rufus, mešanac labradora i springer španijela (Springador), bio je tu samo nekoliko dana. Emily već ima dva psa i volonterka je u udruženju Labradors in Need, koje pronalazi trajne domove za labradore i mešance. Iako je volontirala neko vreme, ovo je bio prvi pas kojeg je čuvala.

Pročitajte i ovo: SMOKI – PAS KOJI JE POSTAO LEGENDA

“Rufus je tako pametan, osetio je da nešto nije u redu. Plašim se da ne pomislim šta bi se desilo da nije bio tu”, rekla je Emily. “Rufus se već oseća kao deo porodice i volela bih da ga zadržim, ali već imam dva psa i ne mogu baš. Nadam se da će naći lep dom.”

Rufus i Betci

Ona napominje da mu je noga jednom bila slomljena, ali nije pravilno zarasla, što je dovelo do deformacije. Ali to ga ne sprečava da bude aktivan, jer je veoma srećan i razigran.

Pročitajte i ovo: BLU NIJE ODUSTAO! Pas spasao jednogodišnju devojčicu iz požara.

“On i Betci su najbolji prijatelji, ali moraćemo da ga pustimo u njegov pravi dom”, rekla je Emily. “Labradors in Need“ je fantastična organizacija i ima puno stvari koje ljudi mogu učiniti da pomognu. Čuvanje pasa je izuzetno vredno. Rufus je pokazao kako su neverovatni psi spašeni iz azila.”

Izvor: lifewithdogs.tv

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSMOKI – PAS KOJI JE POSTAO LEGENDA
Sledeći tekstMAČKA SPASILAC I ZAŠTITNIK! Napala i oterala razbojnike.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime