Naslovna VESTI NESVAKIDAŠNJA SCENA: Kengur se slobodno šeta Austrijom!

NESVAKIDAŠNJA SCENA: Kengur se slobodno šeta Austrijom!

0
nesvakidasnja scena petface

Neverovatna scena odigrala se pre nekoliko dana u Austriji. Viđen je kengur kako slobodno skakuće šumama i livadama te zemlje, saopštila je austrijska policija.

Možda se kengur zbunio zbog toga što se država njegovog prirodnog staništa zove Australija, pa umesto u nju došao u Austriju 😀

Šalu na stranu, ovaj događaj je u Austriji izazvao mnogo različitih reakcija i jedno pitanje, odakle kengur u Austriji kad njegovo prirodno stanište uopšte nije Evropa? Kengur se našao u okrugu Helmonsoedt u Gornjoj Austriji.

Policajac je udomio kengura, čiju mamu je udario kamion!

Policija nakon što je identifikovala vrstu životinje sa fotografije i video snimka koji su dobili, odmah su započela potragu za onim kome životinja pripada.

-Pozvali smo sve zoološke vrtove i kengruske uzgajivačnice u našoj okolini, ali nikome od njih ne nedostaje kengur. Nadamo se da će se vlasnik pojaviti, rekao je zvaničnik policije iz Helmonsoedt za novinsku agenciju AFP.

nesvakidasnja scena petface

Ova priča možda zvuči neverovatno, ali je istinita. Policija ne zna da kaže o kojoj vrsti kengura je reč. Oni napominju da postoji bojazan da će kengur napraviti neku štetu s obzirom na to da je uplašen i zbog toga može da učini nešto loše.

U Austriji, prema njihovim zakonima ljudi moraju dobiti dozvolu za držanje ovih životinja. Međutim i ranije je bilo slučajeva da su pronalažene životinje u šumama ove držao, kao što je jedan slučaj iz 2015. godine kada je pronađen kengur odbegao vlasniku iz susedne Nemačke.

Fotografija koja je srušila Tviter: Kengur siroče se ne odvaja od plišanog medvedića! (FOTO)

Ovo je svakako nesvakidašnji slučaj u državi Srednje Evrope, ali nadamo se da će se problem rešiti i da će uplašeni kengur biti zbrinut na sigurno mesto.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPet najpopularnijih ZMIJA koje se drže kao KUĆNI LJUBIMCI!
Sledeći tekstŠTA RADITI: Evo šta treba da uradite kada vam UGINE kućni ljubimac!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime