Naslovna VESTI PSI Ovaj neuhranjeni pas je imao zloćudne tumore po celom telu, a danas...

Ovaj neuhranjeni pas je imao zloćudne tumore po celom telu, a danas on izgleda neprepoznatljivo!

0
neuhranjeni pas petface

neuhranjeni pas: Život svakog uličnog psa protkan je usamljenošću i željom da se dočeka naredno jutro. Za psa kome je posvećena naša današnja priča, boravak na ulici podrazumevao je i borbu sa zloćudnim tumorima. Kako ništa ne traje doveka, tako je bilo i u ovom slučaju, a život ovom psu se promenio u sekundi.

Pročitajte još: Bela je 12 godina služila za „štancovanje“ štenaca. Sada je slepa, ali ŽIVA!

Ulični pas po imenu Bobi bio je iscrpljen od neuhranjenosti, kao i tumora koji su mu prekrili čitavo telo. Kada su ga spasioci pronašli u Meksiko Sitiju činilo se da za njega nema nade. Srećom, ispostavilo se da greše.

neuhranjeni pas petfaceBobi je pronađen u januaru prošle godine, a već u martu njega je usvojila devojka Dalia Gamez. Iako je imao sreće da pronađe novi dom, ovog neuhranjenog psa sa tumorima čekala je nova bitka, i to ona najteža – životna. Naime, on je morao da prođe kroz tešku hemoterapiju kako bi pokušali da mu spase život.

Pročitajte još: OD OČAJA DO SJAJA: Ovaj neuhranjeni pas je bio na ivici smrti, a spašen je u poslednjem trenutku!

Ovaj pas je prošao kroz agresivno zračenje. Stručnjaci koji su bili zaduženi za ovaj deo terapije bili su skeptični povodom toga da li će Bobi preživeti. Neizvesne su bile prognoze i njegovog veterinara, jer je ovaj pas bio veoma neuhranjen i njegovo telo je bilo previše slabo da se bori. Ipak, ovaj pas sa tumorima je ponovo imao sreće. Ne samo da je preživeo već je i „procvetao“. Niame, on je dobro odreagovao na zračenje, a ubrzo je počeo i da jede. Kada je ojačao, povratio mu se i njegov šarmantni duh, a on danas izgleda potpuno neprepoznatljivo.

neuhranjeni pas petface

Priča o ovom neuhranjenom psu sa tumorima dobila je najbolji mogući epilog. I ne samo to..još jednom je podsetila da od ljubimaca nikada ne treba odustajati.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNA VEZA: Autistični dečak (6) čita psima iz prihvatilišta!
Sledeći tekstVETERINA BEOGRAD: „Beatris, pas iz požara, je KONAČNO spremna za udomljavanje“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime