Naslovna VESTI PSI NEVEROVATAN OPORAVAK: Izboden pas tokom ubistva vlasnika

NEVEROVATAN OPORAVAK: Izboden pas tokom ubistva vlasnika

0
neverovatan oporavak

Priče u kojima ljubimci spasavaju živote svojih vlasnika nisu retkost. Nažalost ova priča nije takva. Iako je po svemu sudeći ova ženkica buldoga pokušala da pomogne svom vlasniku nije uspela. Njen vlasnik je ubijen tokom napada a ona je tom priloikom zadobila povrede za koje su mnogi smatral da su smrtonosne.

neverovatan oporavak

Entoni Benks je napadnut u svojoj kući. Kada je policija stigla na lice mesta zatekla je stravičan prizor. Benks, koji je zadobio višestruke ubode nožem proglašen je mrtvim a pored njega je ležala Devojčica, takođe u krvi. U prvi mah se činilo da je i ona podlegla ranama. Međutim kada su utvdili da daje znake života odmah je prebačena u veterinarsku kliniku.

NAJZAD PRAVDA: Osuđena na 33 godine zatvora zbog stravične okrutnosti!

neverovatan oporavak

Veterinari nisu polagali prevelike nade da će preživeti. Imala je velike i duboke rane na glavi i po telu i izgubila je velike količine krvi. Veterinarski tim je uložio velike napore da zatvori rane i verna kujica preživi. Rane su bile odbrambene što je ukazilvalo da je ona pokušala da pomogne svom vlasniku.

neverovatan oporavak

PRESTRAŠNO: Zaspao na šinama, vagon mu smrskao nogu!

Istražitelji su uzeli uzorke DNK iz rana i sa tela nesrećnog psa u nadi da će im to pomoći u identifikaciji napadača. Srećom, Devojčica je vrlo brzo počela da se oporavlja. I to ne samo fizički, veoma dobro je ragovala na veterinare i pored strahota koje je doživela od čoveka. Trenutno se nalazi u privremenom domu u kojem se oporavlja. Kako njen vlasnik nije imao rođake koji bi se brinuli o njoj biće ponuđena za usvajanje. Odmah po objavljivanju ove stravične priče veliki broj ljudi se javio sa željom da joj ponude dom. Među njima su čak i neki pripadnici policije koji rade na osvetljavanju slučaja i nalaženju napadača.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.