Naslovna VESTI PSI Neverovatna transformacija pasa koji su zajedno otišli u novi dom

Neverovatna transformacija pasa koji su zajedno otišli u novi dom

0
neverovatna petface

Nije postojao pravi razlog da bilo ko veruje da će život postati bolji za dva zapuštena psa u prihvatilištu u Džordžiji. Sve dok se nije dogodila neverovatna transformacija, nakon štop su udomljeni.

Rita i Dekster su bila dva veoma izgladnela psa koja su nađena na ulici i za koje se veruje da ih je vlasnik napustio. Uprkos verovatno bolnoj prošlosti, oboje su bili divni, i stalno su se držali jedno uz drugo kako bi bili bezbedni.

neverovatna petfaceOva dva divna psića su odmah odvedena na posebnu veterinarsku negu, i iako su bili u izuzetno lošem stanju, bili su veoma druželjubivi i mirni.

Kako su se vremenom oporavljali, njihove fotografije su počele da cirkulišu internetom među ljubiteljima životinja koji su imali za cilj da im nađu stalan dom. I baš tada su fotografije došle do pravih ljudi.

Pročitajte još: Čudesna transformacija ućebanog neuhranjenog psa

Keri Ceicis i njen suprug Ian su oboje ljubitelji pasa i bili su izuzetno posvećeni svom psu, Sedi, koja je takođe udomljena. Par je planirao da udomi još jednog psa koji bi pravio društvo Sedi kada se desilo nešto sasvim nezamislivo.

– Igrali smo se i jurili kada je Sedi odjednom zastala ne mogavši da dođe do daha. Veterinar je otkrio da Sedi ima ogroman tumor, a čak pre nego što je operacija zakazana kako bi se tumor uklonio, Sedi je uginula zbog krvnog ugruška koji je bio povezan sa tumorom. Ostali smo zatečeni i prepuknutih srca, rekla je Keri.

neverovatna petface Mesec dana kasnije par je video Dekstera i Ritu na Fejsbuku. Keri i Ian su se odmah prijavili da ih udome i prihvaćeni su kao Ritini i Deksterovi novi „roditelji“.

– Vole šetnje po kraju, maženje na kauču, a skoro smo saznali i da je Dekster ljubitelj loptica. Često se šeta sa jednom u ustima, a kada je prvi put ugledao lopticu, čitava njegova ličnost se izmenila, istakla je Keri.

Pročitajte još: Oniksova brza transformacija inspiracija za sve spasioce

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIRLJIVO: Ispovest žene koja je spasila štene od sigurne smrti!
Sledeći tekstOniksova priča je inspiracija za sve spasioce

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime