Naslovna VESTI PSI NEVIĐENI PRIZOR U BEOGRADU: Baka našla način kako da prošeta psa za...

NEVIĐENI PRIZOR U BEOGRADU: Baka našla način kako da prošeta psa za vreme izolacije! (VIDEO)

0
neviđeni prizor u Beogradu petface

Svima je dobro poznato da je građanima starijim od 65 zabranjeno da napuštaju svoje domove zbog vanrednog stanja. Možda to nekome na prvi mah ne zvuči kao preveliki problem. Da parafraziramo neke iz Kriznog štaba Vlade Srbije: “Šta je to problem? Sedite kod kuće, gledate televiziju, imate šta da jedete i da pijete…” Ipak, situacija nije baš tako jednostavana.

Veliki broj starijih građana Srbije ima pse, koje zbog novonastale situacije, ne mogu da izvedu napolje. Oni koji ne žive sa porodicom, možda će naći nekoga da to uradi umesto njih. Međutim, postavlja se pitanje šta se dešava kada naši najstariji sugrađani imaju pse koje nema ko da prošeta umesto njih?

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Jedna baka iz Beograda je imala upravo ovakav problem. Ona nije želela da dozvoli da njen ljubimac bude lišen svojih osnovnih fizioloških potreba, pa je smislila originalan način kako da ga izvede ispred zgrade.

Vezala je psa na povodac i spustila ga sa terase u dvorište zgrade, kao u misiji spasavanja. Pošto je povodac veoma dug, baka je uspela da sa svoje terase prošeta psa. Kada je šetnja bila gotova, na isti način ga je vratila u stan.

neviđeni prizor u Beogradu petface

Srećom, ova snalažljiva baka ne živi na nekom od viših spratova zgrade, pa je uspela u nameri da priušti svom ljubimcu makar kratku šetnjicu.

Komšija iz susedne zgrade je snimio ovu komičnu scenu i postavio ideo na društvene mreže. Snimak je stigao i do stranih medija, pa je čak i britanski Dejli mejl preneo nesvakidašnji događaj. I tako je ovako baka, neplanirano, postala prava internet senzacija. 

 

View this post on Instagram

 

KO OCE NADJE NACIN. @jvoans

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Iako je baka našla način kako da prošeta svog psa, ovo svakako nije najbolji način da se prošeta pas, jer nije isključeno da bi se mogao povrediti. Ipak, verujemo da je ova baka imala najbolje namere i da je samo želela dobro svom ljubimcu.

ŽIVOTINJE SA INVALIDITETOM: Zrače posebnom unutrašnjom lepotom (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVAKA ČAST: Pogledajte kako je ovaj vlasnik usrećio svoje mačke! (VIDEO)
Sledeći tekstRESTORAN ZA ŽIVOTINJE: Ono što nudi je sjajno! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime