Naslovna VESTI PSI NEŽNI ČUVAR: Nemački ovčar pazi na maleno lane

NEŽNI ČUVAR: Nemački ovčar pazi na maleno lane

0
nežni čuvar, petface

Šta vam padne na pamet kada se pomene nemački ovčar? Sigurni smo da prvo pomislite na odanog psa, psa čuvara koji bi dao život da zaštiti svog vlasnika. 

Sardž izgleda baš tako, ali pored ovih osobina, njegova vlasnica, koja je inače bavi spasavanjem životinja, otkila je još jednu, mnogo nežniju stranu – Sardž je veoma pažljiv i brižan prema drugim životinjama.

ŽENE OGROMNOG SRCA – Dve žene same brinu o preko 50 MAČAKA I 20 PASA! (Video)

LEPI MIĆKO: nekada maltretiran, danas lepotan koji traži dom!

Sardž sa svojom vlasnicom Šeril živi na jednoj maloj farmi u Ohaju, ali ona naglašava da životinje ne gaje za ishranu. Ona objašnjava da još od malih nogu stalno dovodi različite životinje kući i da nikada nije prestala da brine o njima. Tu ljubav prenela je i na svoja dva sina.

Sardž je u njihov dom došao pre oko 9 godina i bio je jedan od nekoliko pasa koje su imali. Uglavnom su uvek imali mešance i to su većinom bili psi koje su ljudi ostavljali iz različitih razloga.

nežni čuvar, petface

Kao i svi drugi psi Serdž se igrao sa decom i jurio sa drugim psima, ali njegovu posebnu, nežnu, stranu otkrili su kada je Šeril spasila prvo lane koju je pronašla posred puta. Od trenutka kada su maleno lane doneli kući Sardž je postao njegov čuvar i zaštitnik, nije se odvajao od njega.

nežni čuvar, petface

Pored krava, ovaca, konja, živine, golubova i drugih životinja, Sardž se posebno vezao za lane i to prijateljstvo je nerazdvojno od prvog trenutka. 

Sigurni smo da je Sardž pravi prijatelj i da će svaku novu životinju dočekati jednako ljubazno i ugostiti je na svojoj farmi.

izvor boredpanda.com

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.