Naslovna VESTI PSI Od AIKO I MOSA i dalje NI TRAGA NI GLASA! – Još...

Od AIKO I MOSA i dalje NI TRAGA NI GLASA! – Još uvek se traga za psima koji su ukradeni zajedno sa automobilom

0
Potraga za ukradenim psima

Mos, čau čau i mešanac haskija Aiko i dalje negde lutaju po beogradskim naseljima Marinkova Bara i Dolina duhova. Ovim psima je potrebna medicinska pomoć, a iako potraga za njima traje već više od sedam dana njima još uvek ni traga ni glasa.

Potraga za ukradenim psima

Da podsetimo, ova dva psa su nestala kada su nepoznati kradljivci ukrali automobil u kojem su se nalazili Mos i Aiko. Krađa se dogodila u neposrednoj blizini veterinarske ambulante gde su bili na pregledu. Tina, koja sve vreme traga za psima, a koja nije iz Beograda je odmah prijavila krađu policiji. Automobil je pronađen već sutradan sa brojnim oštećenjima ali bez pasa.

UŽASNO, MONSTRUOZNO – Ubila žirafu za Dan zaljubljenih pa pozirala

Od tada traje potraga. Tina je oblepila plakate sa fotografijama Mosa i Aika po naseljima za koja se sumnja da se psi trenutno nalaze. Nažalost, do sada se niko nije javio ko bi mogao da pruži informaciju o ovim nesrećnim psima.

Potraga za ukradenim psima

Povezano: POTRAGA SE NASTAVLJA – Pronađen ukraden automobil sa dva psa ali pasa i dalje nema.

Aiko, mešanac haskija ima tešku povredu na vratu. Ovaj jadni pas je spašen sa povredom koja je naneta lancem kojim je bio vezan. Ova povreda je iskomplikovana probijanjem traheje pa je Aiko praktično u životnoj opasnosti. Neposredno pre krađe bila je dogovorena hirurška intervencija koja je trebalo da mu obezbedi koliko toliko normalan život.

Potraga za ukradenim psima

Tina i dalje ne gubi nadu i moli sve koji su možda videli ova dva psa da je što pre pozovu. Psi su sasvim socijalizovani i dobroćudni. Neka ih uhvate i zadrže. Ona će odmah doći da ih preuzme. Kontak telefon: 065 9196877.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTO JE PRAVA KAZNA – Odgajivač mora da plati 180.000 dolara zbog nebrige o psima
Sledeći tekstNIJE MOGLA DA GA OSTAVI – Ležao je u dubokom snegu, drhtao promrzao…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime