Naslovna VESTI PSI NIJE BILO POMOĆI! Skratili muke jadnom psu.

NIJE BILO POMOĆI! Skratili muke jadnom psu.

0
skratili joj muke

Toliko puta smo pisali o slučajevima spašavanja pasa u kojima su spasioci i veterinari uložili nadljudske napore ne bi li se životinje koje su pretrpele strahovite patnje nekako spasli i oporavili. Nažalost, nemaju sve nesrećne priče lep kraj. Ovo je jedna takva.

skratili joj muke

Stafordski bul terijer je doživeo neverovatne patnje i mučenja pre nego što je pronađen u jednom škotskom parku. Ženku su pronašli pripadnici škotske organizacije RSPCA posle jedne anonimne prijave. Iako se često suočavaju sa jezivim slikama životinje koje su ljudi mučili ili zapostavljali ova ženkica ih je posebno potresla.

Pročitajte i ovo: DA LI JE ZA REU PREKASNO? Poziv za pomoć psu koji ne odustaje od života.

Opšte stanje je bilo veoma loše. Patila je u bolovima, nokti na svim šapama su bili duboko urasli i ona nije mogla uopšte da stoji na nogama. Posebno teško je bilo stanje njene njuške. Bolna krvava, ulcerisana i inficirana masa je zahvatila gornju usnu, dok su desni i zubi bili gotovo u stanju raspadanja.

Kujica nije bila mikročipovana niti je imala bilo kakvu drugu identifikaciju koja bi pomogla da se pronađe prethodni vlasnik. Posle nekoliko sati pokušaja da pomognu kujici koja je patila u velikim bolovima za koje veterinari smatraju da traju već nekoliko nedelja doneta je najstrašnija odluka. Procene su bile da pas neće izdržati pokušaje lečenja a da su svi ostali problemi koji su utvrđeni previše teški. Kujica je eutanazirana kako bi joj se skratile muke koje je preživljavala.

Pročitajte i ovo: SCENA OD KOJE SE SRCE ISKIDA – Evo zašto su životinje bolje!

RSPCA je pokrenula istragu i traži se osoba koja je dovela do ovakvog tragičnog kraja kujice.

Izvor:  express.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI JE ZA REU PREKASNO? Poziv za pomoć psu koji ne odustaje od života.
Sledeći tekstPATRON OVEKOVEČEN NA MURALU – Pas koji je spasao nebrojeno života dobio još jedno priznanje

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime