Naslovna VESTI PSI NIJE MOGLA DA GA OSTAVI – Ležao je u dubokom snegu, drhtao...

NIJE MOGLA DA GA OSTAVI – Ležao je u dubokom snegu, drhtao promrzao…

0
spasla psa iz snega

Ako ste mislili da je zima na izmaku i da više neće biti strašnih priča o napuštenim psima koji se smrzavaju, nažalost – varate se. Psi su i dalje na ulicama, a vremenske neprilike ne biraju mesto gde će udariti po najnemoćnijima.

spasla psa iz snega

Posle dva dana neprekidnog padanja snega ovaj gradić je potpuno bio zavejan i blokiran. Kada je žena velikog srca krenula u prodavnicu na zavejanoj ulici je ugledala scenu koja joj je slomila srce. Temperatura je bila debelo ispod nule. Na onome što je nekada bio trotoar, a sada visoki smet, ležao je pas. Bio je potpuno mokar, pokriven snegom, promrzao. Toliko je drhtao da je žena istog trenutka odlučila da mu pomogne. Vratila se u kuću i pozvala svoju ćerku.

spasla psa iz snega

TO JE PRAVA KAZNA – Odgajivač mora da plati 180.000 dolara zbog nebrige o psima

Ponele su ćebe kako bi preneli psa. Kada su se vratili do mesta gde je ležao, njega nije bilo. Počele su da prate tragove i srećom, posle nekoliko desetina metara su pristigle kokera koji je šepajući tražio novo mirno mesto da se skloni.

ŠVERCERE PASA INTERESUJE SAMO ZARADA – Poslednjih 10 dana ubijeno 38 švercovanih pasa

Uviti ga u žebe i odneti nije bilo jednostavno. Zbog bolova u nozi koja je očigledno bila povređena, pas nije dozvoljavao da ga bilo ko dodirne. Pokušavao je da ujede ruke koje su želele da mu pomognu. Kada je najzad shvatio da mu ne žele zlo, dozvolio je da ga odnesu.

spasla psa iz snega

U kući su ga utoplili i osušili. Posle nekoliko sati je prihvatio i hranu. Čini se da je bio previše uplašen i nepoverljiv prema ljudima. Dugo je trebalo da se opusti. Sedeo je tužan, drhtao od hladnoće koja mu se u kosti uvukla i sudbine koja ga nije štedela. Žena i ćerka su celu noć bdele nad njim.

spasla psa iz snega

UŽASNO, MONSTRUOZNO – Ubila žirafu za Dan zaljubljenih pa pozirala

Mali nesrećnik je pregurao noć. Susret sa novim danom i mogućnošću da izađe iz kuće su bili traumatični. Nije ćeleo da napusti mesto gde je osetio pažnju i ljubav. Ipak, poverenje se polako vratilo i prošetao je prvi put u miru.

spasla psa iz snega

Danas živi sa ovom divnom ženom i njenom ćerkom. One su saznale da ga je bivši vlasnik mučio. Nikada nisu saznale da li je izbačen ili je samovoljno pobegao od zlostavljanja. Zahvalne su što su ga pronašle i što sada imaju prijatelja koji nikada neće zaboraviti noć kada ga je sudbina najzad pogledala sa srećom.

Izvor:  PawMeow

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOd AIKO I MOSA i dalje NI TRAGA NI GLASA! – Još uvek se traga za psima koji su ukradeni zajedno sa automobilom
Sledeći tekstČIN MONSTRUOZNOG UMA – Izbacio kuju sa štencima, a onda pokušao i da ih otruje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime