Naslovna VESTI PSI DA LI JE OVO OBRT U PRIČI: Prijatelji tvrde da P.S. NIJE...

DA LI JE OVO OBRT U PRIČI: Prijatelji tvrde da P.S. NIJE OBESIO mačku, već ju je SPASIO!

0
NIJE OBESIO petface

Juče su svi ljubitelji životinja bili potrešeni fotografijom, koju je na svom Instagramu objavio izvesni P.S. iz Kikinde, a koju smo i mi objavili. Naime, na uznemirujućoj fotografiji vidi se obešena maca, a na još jednoj slici u slajderu P.S. (19) kako se smeši sa macom u naručju!

KIKINDA: S.P (19) se na Instagramu pohvalio slikom mace koju je obesio!

Obzirom da se priča o ovom nasilju proširila brzinom svetlosti, danas je i demantovana od strne njegovih prijatelja. Naime, kako je navela na svom Instagram profilu drugarica Dragana, reč je o POGREŠNOM REDOSLEDU fotografija, jer je P.S. zapravo macu skinuo sa te šipke i spasio je!

– Momak je mačku spasao i ona je živa i zdrava, piše u videu koji su njegovi poznanici okačili na društvene mreže. Izvolite dokaze da je maca živa i da je momak spasao. Razumem vašu reakciju na sliku ,ali ipak ima dobrih ljudi. Mislite i na to, napisala je Dragana.

MONSTRUOZAN ZLOČIN U SARAJEVU: Pas obešen o drvo!

Kako smo shvatili, P.S. je prvo uslikao mačku koja se davi, a potom postavio i sliku na kojoj se uz srednji prst smeje onome koji je životinju pokušao da obesi.

Nadamo se da je ovo istina i da je maca dobro, a P.S. da prilikom objave ekspilicitnog sadržaja sledeći put bude obazriviji, jer smao jedan pogrešan klik ga može dovesti u veliki problem.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.