Naslovna VESTI PSI NIJE VIŠE SAMA – Mačence teši i pravi društvo psu u bolnici!

NIJE VIŠE SAMA – Mačence teši i pravi društvo psu u bolnici!

0
Mačence teši psa

Evo jedne priče o ljubavi i prijateljstvu koja izaziva najdivnija osećanja. Prijateljstvo se rodilo slučajno ali govori o tome koliko su životinje pune saosećanja i ljubavi koja ne poznaje razlike.

Mačence teši psa

Pas En i mače Džindžer su se slučajno sreli u veoma neprijatnim okolnostima. Naime, spasioci su ih nezavisno jedni od drugih doveli u veterinarsku kliniku. En je pronađena u blizini jednog portskog terena gde ga je neko odbacio. Bila je prljava, puna buva i krpelja. Sve je to pratila stravična neuhranjenost i veterinari su bili pred ozbiljnim izazovom da joj spasu život.

Pročitajte i ovo: SVET JE POLUDEO – Bacio psa na šine metroa!

Nekako u isto vreme, u kliniku je doneta i malena Džindžer. Ona je spašena iz jednog kanalizacionog šahta u koje je dospela posle velikog nevremena koje je zahvatilo grad. I ona je bila u veoma lošem stanju i obe životinje su stavljene u izolaciju kako bi se pratilo njihovo zdravstveno stanje.

Mačence teši psa

Mala En je bila stravično usamljena. Stalno je cvilela i plakala dok je sama ležala u kavezu u izolaciji. Priča o ljubavi počinje kada je Džindžer prvi put pokušala da pobegne iz svog kaveza i pridruži se En. Veterinari su bili zaprepašćeni kada su primetili da je En prestala da plače. Kada su došli da provere šta se događa, videli su neverovatnu scenu. Džindžer je bila u kavezu sa En. Legla je uz En i oboje su delovali veoma smireno i zadovoljno.

Mačence teši psa

Od tog trenutka ova dva mala nesrećnika su postali nerazdvojni. Veterinari su odlučili da ih ne razdvajaju. Zajedno jedu, igraju se i spavaju. Njihov oporavak se ubrzao i uskoro će moći da napuste bolnicu.

Pročitajte i ovo: JEDINI PREŽIVEO – Cela porodica poginula u bombardovanju, pas ostao na zgarištu.

Moć ljubavi i prijateljstva se ponovo pokazala kao najbolji lek za svaku nesreću.

Izvor:  ilmiocaneleggenda.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVET JE POLUDEO – Bacio psa na šine metroa!
Sledeći tekstDOBROTA NA DELU – Ulični pas USVOJIO i BRANI napuštene štence!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime