Naslovna VESTI PSI PAZITE, NIJE ZA EMOTIVCE! – Susret čoveka i psa koji su jedan...

PAZITE, NIJE ZA EMOTIVCE! – Susret čoveka i psa koji su jedan drugom spasili život

0
Pas spasao čoveka

Ovaj snimak sigurno nije za preterane emotivce. Toliko je dirljiv da svakome izaziva suze. Pas Sedi je doslovno spasla život svom vlasniku, a ponovo su se sreli posle dvadesetak dana. Teško je reći ko je bio srećniji.

dirljiv susret

Brajan Majers je doživeo moždani udar tokom noći u svojoj kući. Nemačka ovčarka Sedi mu je odmah pritekla u pomoć. Sedela je uz njega, lizala mu lice kako bi ostao pri svesti, a onda ga je odvukla do mobilnog telefona. Majers srećom nije bio potpuno oduzet i uspeo je da pozove hitnu pomoć koja je ubrzo stigla i prebacila ga u bolnicu. Sedi je ostala da čeka svog voljenog vlasnika.

Spasla vlasnika

Majers je Sedi udomio iz jednog prihvatilišta za napuštene pse. Tako joj je spasao život i pružio joj dom, prijateljstvo i ogromnu ljubav. Nije ni slutio da će mu ona sve to jednog dana uzvratiti tako što će mu spasiti život.

Pročitajte obavezno i ovo: TATA HEROJ USKOČIO U ZALEĐENO JEZERCE DA SPASE LJUBIMCA – Pogledajte šta ostali rade.

Tokom oporavka u bolnici, Majers i Sedi su svako veče „razgovarali“ putem video poziva na mobilnom telefonu. Najzad, došao je i dan da Majers izađe iz bolnice, a na ulazu ga je čakala najbolja prijateljica.

Sedi i Majers

OVAJ PAS NE ŽELI DA NAPUSTI AZIL! – Beko ispunjava svoju misiju da pomaže

Sedi je bila veoma uzbuđena i radosna što vidi svog prijatelja. Od radosti i lizanja po licu mu je skinula i masku sa lica. Trenutak susreta je zabeležila i kamera. Zato i upozorenje: snimak će vam izazvati suze!

Zahvaljujuži Sedi, Majers će se oporaviti od moždanog udara. Priča o udomljenoj Sedi će mođda ohrabriti mnoge druge ljude da se opredele za ljubimca kojeg će naći u nekom prihvatilištu. Što se tiče Sedi, ona će dobiti nagradu urganizacije PETA za hrabrost. Ali, njoj to i nije bitno, jer njen prijatelj je živ i biće ponovo zajedno.

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTATA HEROJ USKOČIO U ZALEĐENO JEZERCE DA SPASE LJUBIMCA – Pogledajte šta ostali rade.
Sledeći tekstSTRAŠNA NESREĆA – Ili samo pogrešan ugao gledanja?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime