Naslovna VESTI PSI NIKO NIJE ZASLUŽIO OVO: Pas koji je živeo na deponiji (VIDEO)

NIKO NIJE ZASLUŽIO OVO: Pas koji je živeo na deponiji (VIDEO)

0
NIKO NIJE ZASLUŽIO OVO petface

Mančmelou je spašen iz izuzetno teške situacije. Zajedno sa ostalim psima, doveden je u stanicu. Pregledao ga je volonterski veterinarski tim i dijagnostikovan mu je težak srčani problem. Pored njegovog lošeg zdravlja, otkriven je i da je potpuno slep.

Ne možemo da zamislimo slepog psa koji mora da se boriti da pronađe hranu i vodu između gomile smeća u kojem je živeo. Primoran da se bori za hranu sa ostalim gladnim psima. Mančmelou je zaslužio da voli i bude voljen!

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Fotograf koji se zatekao tu jednostavno ga je morao dovesti kući, da mu pokaže šta je ljubav u nadi da ću mu takođe spasiti život. I Mančmelou je imao sreće! Neverovatni veterinarski tim mu je spasi život, zahvaljujući specijalnom hitnom lečenju i njihovoj beskrajnoj ljubavi i brizi maleni pas je preživeo. Nažalost niko od njih nije mogao da ga usvoji. Svi su mu pružili ljubav ali na kratak period.

NIKO NIJE ZASLUŽIO OVO petface

Oporavak ovog psa bio dug ali svi su vredeli jer je svakim danom postajao jači i živahniji. Mančmelo je sada najživlji pas u čoporu. Iako ne vidi kuda ide, trudi se da što više stvari radi sam, on jako voli spavati na mekim krevetima! Njegov prethodni život ostavio je ogromne tragove, kako psihičke tako i fizičke. Nekoliko potpuno slomljenih zuba koji su preostali rezultat su pokušaja da dođe do hrane u gomilama smeća u kojima je živeo, trajno oštećenje srca od kojeg pati zbog nelečene bolesti povezane sa krpeljima. Ovog mališana život uopšte nije mazio.

NIKO NIJE ZASLUŽIO OVO petface

Mančmelo je pametan i pun ljubavi. Ipak, on još uvek nije pronašao ono najvažnije – svoj dom, sa onom posebnom porodicom koja će ga samo želeti voleti i maziti i štititi ga do kraja života.

Nadamo se da će se sreća osmehnuti ovom mališanu i da će naći dom kakav zaslužuje, pun ljubavi!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS TRAŽI NOVI DOM ZBOG POLICIJSKOG ČASA: Stariji bračni par ne može da izvodi svog psa – odlučio da ga pokloni
Sledeći tekstVRATILE SE RODE U BARANDU, ALI U NOVO GNEZDO: Lokalna samouprava morala da popravi načinjenu štetu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime