Naslovna VESTI PSI ZAŠTO ME NIKO NE ŽELI? – Čapa sve teže podnosi samoću!

ZAŠTO ME NIKO NE ŽELI? – Čapa sve teže podnosi samoću!

0
Čapa, usamljeni pas

Ovaj maleni mešanac je već mnogo puta oglašen u nadi da će se naći neko ko će ga udomiti.  Na žalost, bez uspeha. Zato nije ni čudno što se Čapa pita: Zašto me niko ne želi?

Čapa želi pravi dom

Čapa je preživeo život na ulici, dok je njegov brat otrovan samo nekoliko metara od njega. Od tada, živi u pansionu. Na početku je sve delovalo idilično, ali situacija je uskoro izmakla kontroli – pansion je primao sve više pasa, vlasnici su prestali da se javljaju, a psi su se organizovali u čopore i borili za sebe. Čapa je uskoro izvučen iz pansiona u veoma lošem stanju.

Pročitajte i ovo: JEDINI CILJ MALOG JUNAKA: Spasiti jedan mali život!

Sada se nalazi u drugom pansionu gde se predivan mladić brine o njemu, ali veliki deo dana provodi u boksu, što za njega predstavlja veliki stres jer nikada ranije nije bio zatvoren. Čapa gubi nadu, slabi i nije sigurno koliko će još izdržati na ovaj način.

Čapa voli zagrljaje

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO MUČENJE – Kujicu koja se nedavno oštenila prisiljavao da trči 33 kilometra

Jedino rešenje za njega je dom, jer bez slobode i ljubavi on ne ume da živi. Postao je mazan, oduvek je bio divan i nenametljiv, željan ljubavi i pažnje. Kad god mu se pruži prilika, Čapa uskače pravo u zagrljaj i čini se da mu je jedina želja da tamo i ostane zauvek.

Čapa voli zagrljaje

Dlaka mu je premekana, gotovo kao kod plišane igračke. Čapa je očišćen od parazita, vakcinisan i kastriran, spreman za svoj novi dom. Iako ima samo dve godine, proživeo je mnogo teških trenutaka i zaslužuje da konačno oseti lepotu života. Molimo vas da podelite ovu objavu kako bi se Čapa pronašao dom. Svaki dan proveden u boksu za njega znači još jedan dan tuge.

Izvor: Udruženje za zaštitu životinja Valjevo – „Čarna“

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNO MUČENJE – Kujicu koja se nedavno oštenila prisiljavao da trči 33 kilometra
Sledeći tekstSLOMLJENO SRCE NIJE IZDRŽALO – Tobi umro od tuge za svojim prijateljem.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime