Naslovna VESTI PSI NIŠTA SLAĐE NISTE VIDELI, ali ipak su izbačeni, ostalo je samo jedno...

NIŠTA SLAĐE NISTE VIDELI, ali ipak su izbačeni, ostalo je samo jedno štene, NE ZNA SE ŠTA JE SA OSTALIMA!

0
nista sladje niste videli petface

Odjednom su se svi našli na deponiji, a nije im bilo lako da se snađu. Bilo ih je sedam štenaca i mamica. Sada je samo jedna ženkica ostala, zove se Lelica i predivna je.

-Na žalost ubrzo su nestali, svi osim jedne bebice, koju smo u poslednjem trenutku našli kako se krije u jednom žbunu sa strane. Ne smemo ni da pomislimo sta se sa majkom i ostalima desilo, ostaje nam samo da se nadamo da ih je ipak neko spasio te bede, ali ovu malecku nije bilo šanse da ostavimo samu, navode ljudi iz Udruženja Beta iz Beograda, na svojoj Fejsbuk stranici.

PROČITAJTE I:

TUŽAN DAN, ZBOGOM JAN: Nakon sve muke, odlučeno je da Jan bude eutanaziran!

Ona je prava minijatura, prelepa je i jako umiljata. Željna je maženja i druženja, željna je ljubavi.

-Ona je tako minijaturna i uplašena, stara oko mesec i po dana. Molimo vas DELITE da joj nađemo dom što pre, jer je toliko uplašena, a živi u kavezu, u kupatilu, jer više ni iglu nemamo gde. Izolovana od drugih pasa i po ceo dan zavija. Dobila je ime Lelica, predivna je i jako umiljata i željna maženja. Verujte da ništa slađe skoro niste videli, navode iz Udruženja Beta Beograd. 

Nadamo se da će ova kuca pronaći nekoga ko će je volet, ali se isto tako nadamo da nikakva tragična sudbina nije zadesila njenu porodicu. Želimo čvrsto da verujemo da je njih sklonila neka dobra duša, a da im je Lelica promakla, da se možda sakrila i slično…

Verujemo, čvrsto verujemo da je tako…

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.