Naslovna VESTI PSI NJEGA SU SVI OTPISALI: Nisu verovali da će PREŽIVETI, sada ima problem...

NJEGA SU SVI OTPISALI: Nisu verovali da će PREŽIVETI, sada ima problem za smeštaj!

0
njega su svi otpisali petface

Pas je spašen 29. maja, u očajnom zdravstvenom stanju. Pas je neuhranjen i svi su mislili da nije preživeo. Njegovo stanje je bilo užasno, godine zanemarivanja i gladi doveli su ga u stanje životne opasnosti. 

Prevarili su se svi koji nisu verovali u Pokija, on je sada na nogama, ona se sada raduje životu, on je sada dobro, ali ipak postoji ono “ali” što mu pravi problem…

PROČITAJTE I:

BACAJU OTROV UGROŽAVAJU DECU: U Pančevu bacaju otrov za pse oko vrtića, UGROŽENA I DECA!

-Spašen 29. maja, stanje je očajno. Mnogi su mislili da nije preživeo. Poki je na šapama, oporavlja se i treba da se pomogne za njegov smeštaj. Smeštaj kosta 50 evra i svaka pomoć je dobro došla, objavila je jedna žena Ljiljana na svom profilu na društvenim mrežama, i podelila po Fejsbuk grupama.

On je sada dobio šansu za život, donirana je određena suma novca, ali nedostaje još malo, ali to malo može da napravi veliki problem.

-Dobio je sanšu da živi! Skupljeno je 3.000 dinara, nedostaje još 2.000 dinara da ostane u smeštaju. Molila bih za pomoć, ističe Ljiljana.

Ova kuca traži pomoć, ovo je veoma važno, ne smemo da pustimo nijednu životinju, nijednog psa, nijednu macu. Svi moraju biti zbrinuti, živi, zdravi i lepi. 

Ovoj kuci možete pomoći putem ovog računa: Dinarski račun: 205900102102538044 i PayPal: lijana.blagojevic@gmail.com

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.