Naslovna VESTI MAČKE POMOZITE – Njen život zavisi od nas

POMOZITE – Njen život zavisi od nas

0
njen život zavisi od nas

Daca je na ivici života. Ukoliko se ne krene odmah sa lečenjem – uginuće! Bolest od koje boluje je veoma teška i u velikom broju slučajeva smrtonosna!

Fotografija prikazuje dacin stomak koji je prepun tečnosti. Sva je prilika da ima vlažan oblik FIP-a teškog zaraznog oboljenja od kojeg najčešće oboljevaju mačići. Terapija ove bolesti je tek nedavno pronađena i veoma je skupa. Podrazumeva da mače gotovo 3 meseca svakodnevno dobija veoma skup lek. Pored toga, potreban joj je smeštaj, svakodnevno odvođenje kod veterinara i stalni nadzor. Uz malo truda, moguće je da i staratelj samostalno daje injekciju pod kožu. Najgore od svega, cena lečenja se kreće između 3.000 i 6.000 dolara!!!

daca njen život zavisi od nas

UMESTO DEO BUNDE – LJUBIMAC!

Trenutno se nalazi u udruženju Beta iz Zaječara. Mole za pomoć. Mole za smeštaj, brigu, novčane donacije. Svesni su da za ovako veliku sumu novca mogu da pomognu velikom broju drugih ugroženih pasa i mačaka ali… Daca je jedinstvena. Iako teško bolesna ona je divna, mazna, puna pažnje i ljubavi. „Zaslužuje da joj spasemo život“ – kažu u Beti.

BUDITE ODGOVORNI: Godišnji pregled mačke kod veterinara!

Pomozite kako možete. Šerujte i uplatite koliko možete. Svaka donacija že se skupljati na namenski račun jer udruženje Beta svakodnevno skuplja novac i za još preko 300 životinja kojima je potrebna hrana, oprema lečenje. Neplaćeni računi za sve njih su premašili milionske iznose ali u Beti se ne predaju.

Sve informacije o načinu da izvršite uplatu možete naći na: facebook.com/udruzenje.beta.zajecar

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.