Naslovna Komercijalna grupa NOVI DOKAZI: Spasene životinje na život gledaju sa vedrije strane!

NOVI DOKAZI: Spasene životinje na život gledaju sa vedrije strane!

0
friskies hrane petface

Dokazano je da kućni ljubimci pored smanjenja stresa, podstiču i ubrzavaju postizanje životnih ciljeva svojih vlasnika. Mnogo je benefita prilikom čuvanja jednog psa ili mace. Istraživanja su pokazala da gledanje fotografija ljubimaca ima i širi pozitivan uticaj na ljudsko ponašanje – poboljšava radni učinak, jača koncentraciju i navodi na bolje ponašanje u vožnji i na radnom mestu.
Ono što nas je najviše dirnulo jeste činjenica da su spasene životinje sklone da na život gledaju vedrije nego njihovi drugari koji su oduvek imali udoban i srećan život. Studija sprovedena na londonskom univerzitetu “Queen Mary”, uključila je dve grupe životinja: one koje život nije “mazio”, i one koje su oduvek živele i žive u sreći, ljubavi, blagostanju. Obe grupe pasa su puštene da same pronađu hranu, a rezultat je iznenadio naučnike. Naime, napušteni psi nisu odustajali ni u jednom trenutku od ideje da pronađu hranu, čak i na mestima koja su se u prvi mah činila kao “promašaji”.
Upravo ovi detalji treba da nam budu motiv da im uvek kada smo u mogućnosti pomognemo. A sada jesmo. Akcija pod nazivom NAŠE VELIKO SRCE namenjena je upravo njima: napuštenim psima i mačkama! Sve što vam je potrebno kako biste im pomogli je fotografija ljubimca, koju ćete postaviti u OVAJ ALBUM i kratka poruka zašto je vaš ljubimac – ljubimac velikog srca I kome želite da donirate hranu. Mi sve to zapisujemo i vašu donaciju sakupljamo i pridružujemo ostalim, koji su već u igri.
Obzirom da smo imali na umu da je broj napuštenih ljubimaca nažalost ogroman, našoj nagradnoj igri smo “dali” period do kraja godine! Dobro ste čuli, još 7 meseci ćemo tragati za dirljivim pričama, nagrađivati vas za humanost koju ste pokazali. Svakog meseca biramo 5 pobednika, 5 najdirljivijih predloga, koji su osvojili srca najvećeg broja fanova stranice Friskies Srbija!
Neka vaš ljubimac pokaže ostalima šta je to humanosti

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPostavljanje novih kućica za hranjenje napuštenih mačaka!
Sledeći tekst20 neverovatnih fotografija koje dokazuju toplu vezu između dece i maca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime