Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Dan pre nego što je trebao otići u novi dom, Marinko...

KRALJEVO: Dan pre nego što je trebao otići u novi dom, Marinko je NESTAO iz Prihvatilišta!

1
novi dom petface

Novi dom za napuštene životinje je nešto čemu se svi raduju. I oni koji o njima brinu i ljubitelji životinja, ali pre svega ONI – psi i mace koji čekaju svoje bolje sutra. Borba za udomljavanjem, čini nam se, liči na borbu sa vetrenjačama. I taman kad su pomislili da je ovo jedna priča sa srećnim krajem, desilo se ono najgore – Marinko je nestao!

KRALJEVO: Pas Mogli pretrčao sa jednog kraja grada na drugi, kako bi pronašao svoju porodicu!

– Čipovan je na ime Marinko, ali svi ga znaju kao Negra! On je jedan mlad, umiljat, druželjubiv pas. Živeo je na ulicama Užica i taman kada je trebao otići u novi dom, NESTAO je iz Prihvatilišta, za naš portal govorila je Slađana koja nam se obratila za pomoć!

novi dom petface

Marinka život nikako nije mazio – dva puta su ga kola udarala, nekoliko puta je izbegao šinetre, a onda je prebačen u Prihvatilište u Kraljevo. Tu je proveo tri meseca i taman kada su pomislili da mu se konačno sreća osmehnula, dan pre nego što je trebao da putuje u novi dom – Marinko je nestao iz Prihvatilišta.

KRALJEVO: Olga snimila nasilnika, koji mesecima maltretira komšijskog psa!

– Nestao je između 16 i 17.oktobra. Od tada o njemu nema nikakvih informacija. Čipovan je na krlajevačko Prihvatilište, sa brojem čipa 688038000080301. Molimo vas, ako ga vidite ili imate nekakvu informaciju da nam javite na broj teefona: 064/204 65 10, apeluje Slađana.

novi dom petface

Pridružujemo se apelu i molimo da ŠERUJETE ovu priču kako bismo pronašli Marinka i odveli ga tamo gde mu je mesto – u novi topli dom!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstANA APELUJE: Pazite ljubimce – bačen je OTROV u naselju Višnjica!
Sledeći tekstVIDEO nakon koga ćete plakati sa svojim psom: „Da mogu da ti kažem“!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime