Naslovna VESTI PSI NOVI ŽIVOT: Ova dva psa spasena su sigurne smrti

NOVI ŽIVOT: Ova dva psa spasena su sigurne smrti

0
novi život, petface

Bjanka i Iv imale su veliku sreću da dobiju priliku za novi život u Americi nakon što su spasene sa jedne farme psećeg mesa u Južnoj Koreji.

Udruženje In Defence od Animals i njihovi prijatelji iz Južne Koreje, Jindo Love Rescue, uspeli su da ove dve lepotice spasu sigurne smrti sa jedne južnokorejske farme.

„Pseći rasizam“: Ši cu i špic na listi agresivnih pasa!

Nakon ovakvih spasavanja, životinje obično odlaze u Ameriku gde im je već obezbeđen stalni dom, ali nažalost to nije slučaj i sa ove dve lepotice. Nažalost, usled trenutnih okolnosti izazvanih pandemijom virusa korona, one neće moći odmah da stignu u svoje nove domove, već strpljivo na njih čekaju u Seulu.

Pati Kim iz organizacije Jindo Love Rescue kaže da je ovo vanredno stanje noćna mora i za ljude i za životinje, ali se nada da će Bjanka i Iv biti uskoro u svojim novim domovima u kojima ih željno očekuju.

KAKVA ŽENA: Vozila je 1.440 kilometara samo da bi spasila psa kog NIKO NIJE HTEO!

Iz ovog udruženja apeluju na sve ljude koji na neki način mogu da im pomognu da prebace pse do novog doma da im se jave i pomognu da ove lepotice što pre stignu u Ameriku. Sve dok ovakvo stanje traje nije moguće normalno obavljati posao, pa se nadaju da će im ljudi koji su u mogućnosti izaći u susret.

Nadamo se da će Bjanka i Iv uskoro biti u svojim domovima, okružene ljubavlju i pažnjom koju zaslužuju i punim plućima uživati u novom životu koji im ju pružen.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstATRAKCIJA AMSTERDAMA: Sklonište za mace na vodi
Sledeći tekstHILJADU KRPELJA NA PSU: da li će preživeti? (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime