Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BROJIMO SITNO: Nestrpljivo iščekujemo NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE NOVOG SADA!

BROJIMO SITNO: Nestrpljivo iščekujemo NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE NOVOG SADA!

0
NOVOG SADA petface

Još samo nekoliko dana je ostalo do proglašenja najelegantnijih ljubimaca NOVOG SADA i okoline. Pozivamo vas da se uključite u potragu!

Kao što znate u našem velikom nadmetanju za NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE NOVOG SADA učestvuje tačno 89 kandidata. Svi oni odreda mogu se pohvaliti nesvakidašnjim šarmom i lepotom. Iako smo imali predstavu da će među tolikim lepotanima, biti veoma teško izabrati one koji su za nijansu posebniji u odnosu na ostale, znali smo da možemo na računamo i na vašu pomoć.NOVOG SADA petface

Pročitajte još: DAN KUĆNIH LJUBIMACA: Ovako smo se zabavljali u Novom Sadu!

Ukoliko se tek sada uključujete u našu potragu, uputićemo vas do detalja. Izbor se održava na Facebook stranici Ljubimci su zakon. Tamo se u okviru posebne aplikacije nalazi album NAJELEGANTNIJI LJUBIMCI u kome su smeštene upravo fotke ovih 89 lepotana. Među njima, primetićete da dominira veliki broj pasa. Ukoliko pogledate pažljivije, zapazićete da se među njima i nalaze lepotani poput nimfe, degua, morskih prasića. Svi oni ponosno su pozirali pred objektivom našeg fotoaparata i pokazali najbolje od sebe tom prililikom. Svi oni bore se za najviše glasova u svojoj kategoriji  –  mačka, pas i sitna životinja. Oni ljubimci koji ostvare najveći broj glasova kod svoje vrste, poneće laskave titule NAJELEGANTNIJIH LJUBIMACA NOVOG SADA.

NOVOG SADA petface

Pročitajte još: ISKRENO O SEBI: Intervju sa Riom – PETFACOM SRBIJE!

 U svemu ovom, vaš zadatak je kranje jednostavan. Neophodno je samo da kliknete da dugme VOTE ispod fotografija onih ljubimaca koji na vas ostave najjači utisak. Da, da….toliko je jednostavno. Na taj način, pomoći ćete nekom da ostvari svoj san i da ponese titulu NAJELEGANTNIJEG NOVOG SADA. I ne samo to..pored samog prestižnog priznanja, ove ljubimce očekuje i snimanje televizijskih priloga, intervjui, obožavaoci. Pored toga, MJ Trade uveliko sprema darove za ove posebne mališane. Dakle, ulog je ozbiljan. Zato, ozbiljno shvatite svoju ulogu i glasajte i podelite ovu zanimaciju i sa prijateljima.

Aplikaciju potražite na sledećem linku:

IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE NOVOG SADA!

 

Prethodni tekstSećate se Cvrleta – gazde jednog beogradskog kafića? DANAS SLAVI ROĐENDAN!
Sledeći tekstSlepi pas ostavljen u azilu, a zaplače svaki put kada je sam!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime