Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NEKA NAJBOLJI POBEDI: Počinje izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA

NEKA NAJBOLJI POBEDI: Počinje izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA

1
NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA petface

NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA: Utisci sa novogodišnjeg druženja Deda Mraza sa ljubimcima u Kragujevcu, već su se odavno slegli. Redosled fotografija u albumu već znate napamet, a video ste pregledali više od 10 puta. Sada je red da se spremite za glasanje, jer upravo kreće izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA.

Pročitajte još; POKLONI & OSMESI: Deda Mraz je oduševio preko 240 ljubimaca u Kragujevcu

Kao što smo i obećali – čim se okončao izbor za novogodišnju beogradsku PETFACU, krenuli smo u nove avanture sa vašim ljubimcima. Naime, upravo počinje  izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA, koji će trajati sve do 21. janura. Do tog datuma, čak 131 ljubimac biće u prilici da se nadmeće za ovu prestižnu titulu.

NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA petface

Kao i uvek, u naaaajšarenijem albumu preovladavaju psi, a oni su ujedno bili i najveseliji na našem druženju u šoping centru Kragujevac Plaza. Zatim, u albmu se nalaze 4 krznene lepotice, koje, skoro pa stidljivo poziraju iz krila svojih vlasnika. U našem prestižnom izboru učestvovaće i tri kunića, dve kornjače i jedan papagaj. Svi oni samouvereno poziraju, neki sa osmehom, a neki sa zagonetnim pogledom. Šarena ekipa zaista, a nećemo preterati ukoliko kažemo da je baš svaki ljubimac šarmantan i mio i da zaslužuje da na glavu stavi pobedničku tijaru.

NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA petface

Sve jedinstvene fotografije smo postavili u aplikaciju u album, koji nosi naziv NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA. Ovaj album se nalazi na Facebook stranici Ljubimci su zakon. Dakle, više od tri nedelje, vi ćete biti u prilici da glasate, tako da je vremena i više nego dovoljno da izaberete onog sa najviše stila, šarma i uglađenosti –NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA. Pobednika, pored laskavog priznanja očekuju i armije obožavatelja, paparazi, ali i vredne nagrade, koje je omogućio naš Natural Trainer. Pored toga, pobednik će sa ostalim PETAFACA, učestvovati u trci za PETFACU Srbije. Nakon toga, sigurni smo, za njega više ništa neće biti isto.

Prethodni tekstUmesto kazne za parkiranje, dobio mače Saru!
Sledeći tekstAPEL TIJANE IZ BEOGRADA: Pomozimo Klempi!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime