Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET DEDA MRAZ U KRAGUJEVCU: Dragi ljubimci, spremajte se za novogodišnju proslavu

DEDA MRAZ U KRAGUJEVCU: Dragi ljubimci, spremajte se za novogodišnju proslavu

0

novogodišnja proslava: Najavljivali smo, pripremali se i sada ponosno možemo da uzviknemo da Deda Mrazove saonice stižu i u Kragujevac.
Prijave su već polako krenule, a naš savet je da i vi to učinite što pre, kako biste bili sigurni da vas paketić čeka kod Deda Mraza. Nema potrebe da naglašavamo ono što već i vrapci na grani znaju – a to je da su dobrodošli svi ljubimci. Dakle, pored pasa i mačaka, šoping centrom Plaza, moći će da se prošetaju i svaki kunić, tigrica, činčila…Deda Mraz je raspoložen da u svoje krilo primi baš svakog mališana.

novogodišnja proslava petface

Za svakog ljubimca koji se sa nama bude družio u nedelju 13. decembra, Deda Mraz je pripremio uuuukusne paketiće. A mi smo pripremili mnoooogo interesantnih sadržaja. O čemu se radi, ne bismo baš odmah otkrivali – samo ćemo vam reći da ćemo zadovoljiti i ukuse onih najprobirljivijih.
Ono što ne krijemo je da će ceo program biti obojen  humanim karakterom zato što ćete i vi biti u prilici da nekome izmamite osmeh na lice. Naime, radi se o tome da ćete i svi vi biti u mogućnosti da nekome budete Deda Mraz. I to ne bilo kome, već onima kojima su pažnja i pokloni najpotrebniji – napuštenim kucama i macama na ulici.

Naši specijalni gosti, biće i štićenici Udruženja “Crvena Šapica” koji će nam svima skrenuti pažnju na uvek aktuelni problem mališana koji se nalaze na ulici.

novogodišnja proslava petface

I na kraju – sve je potpuno BESPLATNO, tako da zaista ne vidimo ni jedan jedini razlog da nam se ne pridružite.

Dođite da ispratimo ovu godinu zajedno!!! Svoje podatke pošaljite nam na sledeći link:

Prijave za Deda Mraza u Kragujevcu

Prethodni tekstDIVNOOO: Mačka usvojila odbačeno mače
Sledeći tekstVREMEPLOV: Na društvenim mrežama vlasnici objavljuju svoje prve i poslednje fotografije sa ljubimcima

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime