Naslovna VESTI PSI I ZEMUN PARK PUSTIO NAPUŠTENE PSE: I ovaj Šoping centar brine o...

I ZEMUN PARK PUSTIO NAPUŠTENE PSE: I ovaj Šoping centar brine o napuštenim šapicama! (VIDEO)

0
i zemun par petface

Nakon što je DM otvorio svoja vrata napuštenim psima, i Zemun park je učinio identičnu stvar. Već danima kruže slike iz Šoping centra Zemun park kako dva psa leškare na ulazu u hol šoping centra.

Ovo je zaista divan primer koji može da se da i drugim centrima. U Zemun parku, zbog radnji koje prodaju hranu i opremu za ljubimce, često možemo da vidimo napuštene pse, veoma mirne i ljubazne. 

PROČITAJTE I:

ONA IMA NAJBLESAVIJI OSMEH NA SVETU: Iako je izbačena na ulicu, nije izgubila vedar duh!

DANAS JE OSVANUO TUŽAN DAN: Žule je zaspao ZAUVEK! (VIDEO)

PODVIG DIVOVSKIH RAZMERA: Čovek NAG DO POJASA spasio psa iz ZALEĐENE VODE! (VIDEO)

Ovo je zaista predivna slika koja kruži internetom i društvenim mrežama ovih dana. Reakcije na društvenim mrežama su više nego pozitivne na ovaj čin.

Prisetimo se da se nedavno pojavila lepa fotografija na Fejsbuk grupi Levijatan Forum (Official). Naime, reč je o fotografiji na kojoj se vidi kako je u prostorije prodavnice DM pušten pas, koji spava u radnjim. 

Prema rečima ljudi koji su šerovali ovu fotografiju, ova radnja DM-a se nalazi u beogradskom naselju Borča. Radnici ove radnje su pustili psa u svoj objekat kako bi se zgrejao i sklonio od hladnoće i magle koja je juče obavila naš glavni grad.

i zemun par petface

Reakcija i komentara na društevnim mrežama je bilo zaista mnogo i u najvećem procentu je reč o pozitivnim komentarima, što je ono što svakako zaslužuje objekat koji je pustio psa sa ulice da se ugreje i skloni od zime. 

Post je pored toga, stekao veliku popularnost i bilo je preko tri hiljade reakcija na taj jedan post i preko 170 komentara koji su se skupili za svega jedan dan postojanja posta. 

Hvala vam, ovo je predivno!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.