Naslovna VESTI PSI OPASNO: Psa ima povrede obe prednje noge i teško se kreće!

OPASNO: Psa ima povrede obe prednje noge i teško se kreće!

0
povređene obe prednje noge petface

Ovaj divan, ali pas u zabrinjavajućem zdravstvenom stanju ima povrede obe prednje noge. Na nogama su otvorene rane koje mogu da se vide i svakako su veoma bolne ovom malom psu.

-Nemamo pojma šta je prouzrokovalo ove rane. Izgleda da je uhvaćen u neku zamku ili kao da mu je neko vezao noge, navode na svojoj Fejsbuk stranici iz britanske organizacije Serbia’s forgotten paws koja pomaže životinjama u Srbiji.

ČUDESNI PREOBRAŽAJ povređene keruše koji joj je spasio život

Obe noge su veoma lošem stanju, povrede deluju da su se inficirale, a psa jedva može da se kreće. Uprkos svemu što mu nanosi bol, ovaj pas se ipak ljudima obraća vrtenjem i mahanjem repa. U ovom slučaju može da se nagađa šta se dogodilo, ali svakako je neko ovog psa dovezao i ostavio da umre.

povređene obe prednje noge petface

Na Fejsbuk stranici Serbia’s forgotten paws ne piše gde je pas pronađen, ali slike lošeg zdravstvenog stanja malog psa ipak govore više od hiljadu reči.

Psu je potreban hitan hirurški tretman, mora da ide veterinaru i to su troškovi za koje ova organizacia, koja nastoji da pomogne životinjama u Srbiji, želi da prikupi.

SEDMORO PRASIĆA spašenih u Nišu, pravi hit na Instagramu!

U međuvremenu, pas je odveden veterinaru i svi se u organizaciji nadaju da neće biti preloma i da će to biti samo mala infekcija koja će brzo da prođe. Ostaje nam svima da se nadamo tome. Dobio je i novo ime, od sada se zove Laki.

povređene obe prednje noge petface

Kada je došao u sklonište želeo je da jede i da pije vode.

Vi možete pomoći ovom psu preko PayPal računa organizacije na mejl serbiasfrogottenpaws@yahoo.com

Takođe postoji još jedan način, a to je da odete na ovajl link i tu se informišete oko doniranja https://www.justgiving.com/fundraising/injuredstray

Ovaj mali pas je upao u nevolji ili ga je neko namerno povredio, ostaje otvoreno pitanje. Svakako njemu treba HITNA POMOĆ.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.