Naslovna VESTI PSI UŽAS U OBRENOVCU! Građani pronašli OBEŠENOG PSA! (FOTO)

UŽAS U OBRENOVCU! Građani pronašli OBEŠENOG PSA! (FOTO)

0

Društvenim mrežama je u subotu u popodnevnim časovima počeo da kruži snimak na kome se vidi da je u Obrenovcu pas obešen o ogradu u blizini zgrada, a svi koji su pogledali pitaju se da li je u pitanju možda još jedan sektaški obred.

Na snimku se vidi da je na kanapu dužine jednog metra obešena životinja. Postavlja se pitanje da li je pas na ovaj način ubijen, ili je nakon ubistva obešen.

Ova maca ima NAJLEPŠE MANIRE! Uverite se i sami! (VIDEO)

PRAVA LJUBAV SE PAMTI ZAUVEK! Zara je izgubila svog najboljeg prijatelja, ali ga nije zaboravila!

Korisnici društvenih mreža oštro su osudili ovakav čin, a nekolicina njih ovo povezuje sa satanističkim obredima raznih sekti.

Korisnici društvenih mreža oštro su osudili ovakav čin, a nekolicina njih ovo povezuje sa satanističkim obredima raznih sekti.

“Strašno, jezivo, žalosno, tužno, jadno, šta je jadno ovo kuče doživelo od monstruma”, “Čist satanizam! Sve češće ćemo ih sretati…”, ređali su komentari ispod objavljenog snimka.

Ovo takođe, nije prvi slučaj da je u Obrenovcu brutalno ubijen pas….

Podsetimo, pred sam kraj 2018. godine takođe na društvenim mrežama pojavio se snimak kako mladić zariva poveći nož u psa, sve vreme izgovarajući i ponavljajući dve reči – “kefo zote”. Društvenim mrežama se odmah pronela vest da se radi o istoimenoj sekti koja deluje i u Obrenovcu, kao i da oko obrenovačkih škola postoji nekoliko grafita koje su ostavili njeni pripadnici.

Ovaj čin ne samo da je zgrozio javnost, već je pokrenuo i brojna pitanja, na koja će, nadamo se, institucije dati odgovor i počinioca privesti pred lice pravde!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAFIĆ ZA ŽIVOTINJE? O da, POSTOJI a fotografije će vas ODUŠEVITI! (FOTO)
Sledeći tekstPOTRESNA OBJAVA SLAMA SRCA: “Dok sam ja na HEMOTERAPIJI, ima li ko da mi pazi na psa?” (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime