Naslovna VESTI Deda mraz obradovao ljubimce u Novom Sadu i Kragujevcu

Deda mraz obradovao ljubimce u Novom Sadu i Kragujevcu

0
obradovao ljubimce petface

Napoznatiji deka na svetu je protekla dva vikenda donosio radost životinjicama na još dve velike novogodišnje žurke za kućne ljubimce. Nakon Beograda Deda Mraz je svratio do Novog Sada i Kragujevca.

U Novom Sadu 190 ljubimaca, družilo se međusobno iščekujući da simpatični dekica sa crvenom kapom dodeli baš njima slatki Purina paket. U subotu 01. decembra ljubitelji životinja izveli su svoje prijatelje u šetnju do Big šoping centra i tako ih obradovali žurkom pripremljenom samo za njih.

PROČITAJTE I:

Deda Mraz je obradovao ljubimce prošlog vikenda u Beogradu!

U toku programa ljudi su mogli da donesu na štand Udruženja za zaštitu životinja Spans hranu i drugu vrstu pomoći za ugrožene i napuštenje životinje.

Takođe, sa nama su bili i drugari iz Udruženja samohranih roditelja dece sa invaliditetom „Plava školjka“ koji su pravili i kreirali svoje novogodišnje čestitkice.

Kragujevac Plaza je prošle nedelje, 09. decembra otvorila vrata najvećoj novogodišnjoj žurci za kućne ljubimce. Kragujevčani su oborili sve rekorde s obzirom na to da je preko 200 vlasnika dovelo svoje ljubimce da se fotografišu sa Deda Mrazom koji je došao samo zbog njihovih prijatelja.

obradovao ljubimce petface

Kunići, mace i psi, ali i nekoliko neobičnih ljubimaca. Jedna mala devojčica je dovela svoje drugare, guštera i zmiju i dobila lepe Purina poklončiće za njih.

Crvena šapica je u Kragujevcu skupljala pomoć za napuštene životinje, kako bi i one osetile radost novogodišnjih praznika. Takođe su sa nama ponovo bili prijatelji iz Udruženja samohranih roditelja dece sa invaliditetotm „Plava školjka“.

Ljubimci su sada spremni da uživaju u novoj godini, sa svojim poslasticama koje su svakako zaslužili.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOstavili su je samu i nezaštićenu, DA UMRE U ŠUMI I DIVLJINI!
Sledeći tekstPROSTO NEVEROVATNO: Pogledajte kako, nakon dva meseca izgleda pas za kojeg su PROGNOZE BILE FATALNE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime