Naslovna VESTI PSI KORISNO: Obuća za kućne ljubimce zaštitiće ih od hladnoće!

KORISNO: Obuća za kućne ljubimce zaštitiće ih od hladnoće!

0
obuća za kućne ljubimce petface

obuća za kućne ljubimceČizmice, čarapice, cipelice sa ojačanim đonom, patike…Na prvu pomisao mislite da je reč o novoj kolekciji ženske obuće za zimu 2015-2016. Da, reč je o obući, ali ovoga puta za naše ljubimce!

NEPRESTANI SUKOB MIŠLJENJA: Za ili protiv oblačenja pasa?

Nije neophodno da vaš ljubimac spada u grupu „polarnih“ da bi mogao da vam se pridruži u kratkom trčanju u zimskim danima. Sve što je potrebno vašem psu da se spremno rekreira pored vas je topla odeća i naravno dobra obuća! Danas postoji različita obuća za ljubimce, koja može da zaštiti šape od smrzavanja zbog dužeg boravka na snegu ili od oštrih ivica leda. Pravila za odeću važe i za obuću – ona mora biti komotna, kako slučajno ne bi došlo do prekida cirkulacije u šapama i naravno, nepromočiva.

obuća za kućne ljubimce petface

Čarapice i cipele ili čizmice, zasigurno će zaštititi ljubimca od hladnoće, snega i soli, kao i njegove nežne jastučiće na šapama, koji se lako isuše I ispucaju. Psu bez zaštite na šapama, preti opasnost da mu se na dlaci skupi led ili da u šetnji pokupi neko sredstvo protiv smrzavanja, koje može da bude toksično. Ono što je možda najbitniji faktor u ovoj priči je da će vaš pas, ovakvim vidom zaštite, biti u manjoj šansi da se povredi prilikom klizanja na ledu, a to je složićemo se prioritet svakog vlasnika.

Sve za ljubimce: Pet šopovi i veterinarske apoteke

Obuća možda jeste novina na našem tržišu, ali, verujte nam, psi je dobro podnose i lako se na nju navikavaju. Za one pse koji žive na “visokoj nozi”, kako u svetu tako i u Srbiji, postoje markirane cipelice i čizmice, poput Luj Vitona, Šanela, Barberija i Gučija.

obuća za kućne ljubimce petface

Ali, funkcionalnost i zaštita jeste ono što je naš prioritet, zato ne libite se, već nabavite svom ljubimcu jedan “par” čizmica, a onda čarolije na snegu mogu potrajati i malo duže.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.