Naslovna VESTI MAČKE OČAJNIČKO ZAPOMAGANJE MAČKE koja se zaglavila uzbunilo komšiluk da joj pritrči u...

OČAJNIČKO ZAPOMAGANJE MAČKE koja se zaglavila uzbunilo komšiluk da joj pritrči u pomoć!

0
ocajnicko zapomaganje macke petface

Dženin Doson šetala je u svom naselju u Mančesteru, kada je začula očajničke mjauke koji su od nekud dolazili. Koncentrisala se, kako bi otkrila odakle dolaze ovi zvuci i uspela je da dođe do Simbe, mačeta svojih komšija koji se zaglavio između dve kuće.

Avanture mačke su je dovele u tu situaciju da je sada veoma teško izvući je iz tesnaca između dve kuće. Kada je shvatila da je u nevolji, počela je da panično mjauče kako bi dozvala nekoga u pomoć. Kada je uspela da dođe do Simbe, Doson je pozvala RSPCA spasioce u nadi da će se naći neko ko može da pomogne mački.

Nakon poziva, iz RSPCA sluzbenica Ema Polard i inspetkorka Nikol Votervort su izašli na lice mesta da procene situaciju. Kada su sitgli ugledali su nemoćnu, uplašenu i zaglavljenu mačku i shvatili da je situacija mnogo teža nego što su mislili.

ocajnicko zapomaganje macke petface

-Ova slaba mačka je bila zaglavljena i veoma glasno je plakala. Uplašila sam se da ćemo je teško izvući, rekla je Polard.

Polard je pokušala da rukom dohvati Simbu kako bi je izvukla, ali je tesnac bio prilično dubok. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja pozvala je vatrogasce da priteknu u pomoć.

Vatrogasci su pokušali da namame Simbu da se odrupre kako bi se malo približio njima, ali dok su oni došli mačak je već izgubio dosta energije i nije mogao da se približi vatrogascima.

Dok nisu došli spasioci, Simba nije prestao da mjauče, ali kada je oslobođen bio je dobro, malo ugruvan, ali ništa više od toga.

PROČITAJTE I:

HIT NA JUTJUBU: Mačka napala pacova, pa onda BEŽALA OD NJEGA! (VIDEO)

-Kada smo ga konačno oslobodili oveli smo ga veterinaru na pregled i utvrđeno je da je u potpunosti zdrav, rekla je Polard dodajući da je veoma srećan od kada je spasen i da je on mačka koju njeni vlasnici obožavaju.

Simbina vlasnica Sanja Anvar je bila na poslu kada je akcija spasavanja bila u toku, a pred kućom kada se vraćala sa posla, čekala ju je Doson kako bi joj rekla šta se sve dogodilo. Anvar je odmah otišla u veterinasku kliniku kako bi uzela svog lubimca i informisala se onjegovom zdravlju.

ocajnicko zapomaganje macke petface

-Normalno, kada sam stigla kući sa posla i čula šta se dogodilo sa Simbom bila sam uplašena i odmah sam otišla u kliniku da ga posetim. Kada sam se vratila moja komšinica Doson je došla da se raspita o Simbinom zdravlju, a ja nisam znala kako da joj se zahvalim, rekla je na kraju Anvar.

Ovaj mačak je dobro prošao, trebalo je mnogo da se izvuče, ali sada mu može da odmori i dobro razmisli da li će se ponovo zavlačiti između kuća.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPLAVO KUČE je ušetalo u veterinarsku kliniku, svi su se zabrinuli, a kasnije i oduševili!
Sledeći tekstNEVEROVATNA SCENA SA ZAVEJANOG PUTA: Čoveku sibirski tigar prešao put! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime