Naslovna VESTI PSI KAKO VREME LETI: galerija fotografija koja pokazuje promenu od šteneta do starog...

KAKO VREME LETI: galerija fotografija koja pokazuje promenu od šteneta do starog psa

0
od šteneta do starog psa petface
Medi, 5 godina i 10 godina

Kaže se da se po deci najbolje vidi kako vreme prolazi. Mi bi dodali – i po psima. Nekada nam se čini da se trasnsformacija od šteneta do starog psa dogodila preko noći. Prosto nam se čini da je juče u naš dom utrčalo blentavo štene, a dok smo se okrenuli, postao je stari pas koji sve teže hoda.

od šteneta do starog psa petface
Mek, godinu dana i 7 godina

Ovim fenomenom bavila se i Amanda Džons, koja se posvetila neverovatnih 20 godina beleženju ovih promena koje psi doživljavaju tokom vremena. Ovaj serijal fotografija prati pse u razdoblju od njihove rane mladosti pa sve do zrelih godina. Možemo da konstatujemo da su se neki od njih jedva promenili, dok su na drugima veoma prisutni znaci starenja.

od šteneta do starog psa petface
Lili, 8 meseci i 15 godina

Ovaj serijal predstavlja pre svega jedno dirljivo svedočanstvo o tome kako zub vremena izjeda naše krznene prijatelje. Sa jedne strane, ovo je jedan podsetnik o prolaznosti, a sa druge strane lepo je prisetiti se svih događaja sa našim ljubimcima koji su se dogodili tokom svih godina.

od šteneta do starog psa petface
Fred, 2 godine i 10 godina

 I da zaključimo, vreme neumitno teče i njegovim promenama podležemo svi…ali ono na šta vreme ne može da utiče jeste veza koju imamo sa našim najboljim prijateljima. Naprotiv…protekom vremena ona samo biva dublja i čvršća.

Kliknuti na sliku za uvećanje

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.