Naslovna VESTI PSI ODANOST BEZ GRANICA: Malo Blago 3 meseca čeka vlasnika preminulog od COVID-19

ODANOST BEZ GRANICA: Malo Blago 3 meseca čeka vlasnika preminulog od COVID-19

0
pas čeka vlasnika

Mali pas koji je dobio novo ime „Malo blago“ je osvojio bolničko osoblje u Vuhanu kada je stigao sa svojim vlasnikom koji je oboleo od korona virusa. Nažalost, vlasnik je posle pet dana preminuo, a pas je ostao da ga čeka.

Verni mešanac je uporno, više od tri meseca čekao u predvorju bolnice, nadajući se da će se u nekom trenutku njegov vlasnik pojaviti. Osoblje bolnice ga je za to vreme hranilo i koliko toliko se brinulo o njemu. Gospođa Fu, koja vodi prodavnicu u bolnici je pokušavala da „Malo blago“ izvede iz bolnice, ali mali psić se stalno vraćao. Kada je u aprilu prodavnica ponovo počela sa radom ona je preuzela brigu o nesrećnom psu.

MAČKA HEROJ: Sprečila dvogodišnje dete da se opeče na rernu (Video)

pas čeka vlasnika

Nakon tri godine od nesreće – Žuća konačno srećan pas!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

“Malo blago” i dalje odbija da napusti bolnicu. „Čak i kada bi ga odveli negde daleko od bolnice, sigurna sam da bi on našao put i ponovo se vratio da čeka svog vlasnika“ – kaže gospođa Fu. Na kraju, mnogi pacijenti su počeli da se žale na malog mešanca pa je uprava bolnice odlučila da nađe neko drugo rešenje.

pas čeka vlasnika

OKRUTNO I BEZOBZIRNO: Usvojio dva psa, a onda ih ostavio bez vode i hrane.

Medicinske sestre ove bolnice su kontaktirale Udruženje za zaštitu životinja u Vuhanu koji su napokon preuzeli “Malo blago”. Sterilisan je i trenutno se traže novi vlasnici za ovog vernog ljubimca. Za njim vlada veliko interesovanje i radnici Udruženja proveravaju sve one koji bi želeli da udome “Malo blago” kako bi mu obezbedili najbolje uslove. Želimo mu svu sreću u novom domu.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.