Naslovna VESTI PSI ODBAČEN I NAPADNUT: Ovaj mališa ima teške povrede i potreban mu je...

ODBAČEN I NAPADNUT: Ovaj mališa ima teške povrede i potreban mu je smeštaj za oporavak!

0
napadnut pas treba pomoć

U svakom gradu i selu postoje mesta koja su “omiljena” onima koji žele da se oslobode pasa i mačaka. Tu dolaze, uglavnom pod okriljem noći i ostavljaju neželjene životinje ne misleći kakva će im biti sudbina. Šta će biti sa njima, da li će imati šta da jedu, piju, da li će se razboleti, da li će uginuti u mukama i patnji… to više nije njihov problem.

napadnut pas treba pomoć

I u Vinči kraj Beograda postoji jedna poljana koja je omiljena ovim neodgovornim ljudima. Tu se ostavljaju oni koji su višak. Mnogi ne prežive, neki ostanu tu boreći se međusobno za svaki zalogaj i svaki gutljaj vode. Oko 1. maja neko je izbacio i jednog mališana potpuno nespremnog da opstane u surovim uslovima ulice. Tu se već nalazio čopor pasa koji mu nije dao toplu dobrodošlicu. Ne samo to, veliki predvodnik čopora ga je sedam dana kasnije napao i izgrizao nanevši mu ozbiljne povrede.

Ne propustite ovu priču: VETERINARI, SVAKA VAM ČAST: Odbili da naplate tešku operaciju!

napadnut pas treba pomoć

U veoma teškom stanju, ljudi koji su ga našli prebacili su ga u veterinarsku ambulantu. Tamo je ustanovljeno da mu je polomljeno rebro i probijena plućna maramica. Obavljena je hirurška intervencija i mališan se sada polako oporavlja u ambulanti. Ali, neće moći još dugo da ostane u bolnici. Potreban mu je privremen smeštaj za oporavak. Na ulici mu se neće moći ukazati adekvatna terapija, a kako izgleda on se nikako ne snalazi na ulici.

Pročitajte i ovo: POMOZITE! – Ovaj pas će biti uspavan za par dana!

napadnut pas treba pomoć

Ukoliko želite da pomognete ovom malom nesrećniku koji nikada nikome ništa nije skrivio osim što je imao nesreću da se rodi kod nekog nečoveka javite se Mariji na 060 3009221.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOMOZITE! – Ovaj pas će biti uspavan za par dana!
Sledeći tekstURADI SAM: Genijalno rešenje protiv provlačenja kroz ogradu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime