Naslovna VESTI PSI BELA je ODGRIZLA sebi NOGU kako bi se spasla mučenja!

BELA je ODGRIZLA sebi NOGU kako bi se spasla mučenja!

0
pas odgrizao sebi nogu

Ovako strašnu priču odavno nismo čuli. Ovaj mali pas je bio prisiljen da učini tako stravičnu stvar samo da bi se spasao daljih muka i patnji. Posledice su zaista užasne.

pas odgrizao sebi nogu

Priča počinje u avgustu kada je jedan zabrinuti građanin zaustavio poštara u mestu Saginav u državi Mičigen kako bi mu pomogao u spasavanju psa u obližnjem dvorištu. Scena koju su zatekli je bila jeziva. Mala ženka, bez hrane i vode bila je potpuno upetljana u žicu kojom je bila privezana. Stravičnu sliku upotpunjavala je činjenica da joj je nedostajala zadnja noga koju je očigledno sama odgrizla.

Pročitajte i ovo: UŽAS U RUSIJI: Komšije spasle psa koji je pokušao da se BACI sa balkona

Odmah su pozvali policiju i uskoro su došli policajci sa pripadnicima službe za kontrolu životinja. Zajedničkim naporima su oslobodili belu i tada je počela da se otkriva potresna priča o maloj Beli.

pas odgrizao sebi nogu

Kujica je namerno tako vezana i ostavljena. Bilo je očigledno da je neko tako vezao ne želeći da se ikada oslobodi. Kada god bi pokušala da se oslobodi, veze su joj sve više stezale nogice i pretile da potpuno prekinu cirkulaciju. Verovatno zbog bolova koje je trpela, žeđi i gladi, u očaju je sama sebi odgrizla jednu nogu kako bi se izvukla. Ni to nije pomoglo da dođe do slobode.

pas odgrizao sebi nogu

Druga noga je bila potpuno obamrla zbog nedostatka cirkulacije i veterinari su bili krajnje sumnjičavi prema mogućnosi da je spasu. Započeto je dugotrajno lečenje kako bi se zacelila otvorena rana odgrižene noge i spasla druga zadnja noga. Dobila je svu neophodnu medicinsku pomoć i oporavak je počeo. Ali ostale su druge posledice ovakvog mučenja.

pas odgrizao sebi nogu

Trauma i mučenje su promenili Belu. Preplašena je, nepoverljiva, nesigurna… Muke ke koje je preživela kao da ne može da zaboravi. I pored ljubavi i pažnje kojom je okružena još uvek ne veruje dovoljno ljudima kako bi dobila novi dom. Mnogi stručnjaci za ponašanje pasa i lečenje ovakvih trauma udružili su se kako bi pomogli malenoj Beli. Šanse postoje, ali do toga da ona bude spremna za novi dom i život sa porodicom je put prepun prepreka i trnja.

Pročitajte i ovo: TUKLI SU JE, MUČILI, NAPADALI ULIČNI PSI… Potreban joj je dom bar preko zime!

Policija i dalje traga za obom ili više njih koji su učinili ovako stravičan zločin. Odlučni su da pronađu krivce ma koliko trebalo vremena i da zločinca privedu pravdi.

Izvor:  people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUKLI SU JE, MUČILI, NAPADALI ULIČNI PSI… Potreban joj je dom bar preko zime!
Sledeći tekstJAVNO PRIZNAO: Slavni glumac svom ljubimcu „ugradio“ veštačke testise!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime