Naslovna VESTI PSI ODLIKOVANJE ZA HRABROST: Jazvičar spasao svoju najbolju prijateljicu i sada mu čitav...

ODLIKOVANJE ZA HRABROST: Jazvičar spasao svoju najbolju prijateljicu i sada mu čitav grad kliče! (VIDEO)

0
odlikovanje za hrabrost petface

Nedavno je jedan mali jazavičar postao veliki heroj i sada se sa odličjem šepuri po svom gradu. Šta se zapravo dogodilo?

Porodica je pored jazavičara imala i ženku bernardinca po imenu Džejzi koja je nestala iz dvorišta i nisu je mogli pronaći. Svaki trud je bio uzaludan, ali niko nije odustao od potrage, a o odustajanju je najmanje razmišljao jazvičar Razor.

PROČITAJTE I:

OKRUTNO I BEZOBRAZNO: Optuženi se smejao dok je davao izjavu o tome šta je učinio psu! (VIDEO)

Devetogodišnji pas je sredinom februara nestao, a dan njegovog nestanka je bila nedelja. U ponedeljak ujutro, zabrinuti vlasnik je pošao na posao, ali njegov pas, Razor nije mu dao mira, sve vreme je lajao i zabrinuto gledao u njega. Vlasnik je znao da on želi nešto da mu poruči i zbog toga je odlučio da ga prati.

Džejzi, nesrećna ženka bernardinca se nalazila u veoma nezavidnoj situaciji, ona je bila preko 18 sati u blatu i vodi, u jednom kanalu iz kojeg nije mogla sam da se izvuče. Da je spasu nije pošlo za rukom ni vlaniku i njegovom psu heroju Razoru. Zbog toga su pozvali pomoć vatrogasaca, zbog sve opreme za spasavanje koju imaju na raspolaganju.

Nakon spasavanja unesrećenog psa, došlo je do toga da je gradsko veće Belen City-a odlučilo da psu Razoru oda poštovanje za hrabrost.

Sada se Razor šepuri po gradu svojim odlikovanjem i dobrim, junačkim delom koje je učinio!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.