Naslovna VESTI PSI PAŽNJA ODRASLI: Pogledajte ovo dete i UČITE!

PAŽNJA ODRASLI: Pogledajte ovo dete i UČITE!

0
Beba teši preplašenog psa

Mnogi psi i mačke pokazuju veliki strah od glasnih zvukova. Plaše se praskova petardi, vatrometa pa čak i prirodnih nepogoda kao što je grmljavina. Kriju se ispod stolica, kreveta, zavlače u ormane ili neke mirne i zaštićene prostorije. Mnogi vlasnici ljubimaca nisu svesni tog straha i neretko ne reaguju na uznemirenost svog ljubimca. Ali, ovaj mališan, koji još uvek nosi pelene potpuno razume svog prijatelja i ne samo to – čini sve kako bi ga utešio.

Beba teši preplašenog psa

Kada je vlasnik pokušao da pronađe svog ljubimca, zlatnog retrivera u dvorištu, nije uspeo. Znao je da se njihov pas plaši grmljavine, a kako je oluja već počela on je želeo da ga skloni.

Pročitajte i ovo: VOJNIK KOME JE SVAKI ŽIVOT VAŽAN! Spasao psa koga je udario automobil!

Ušao je u kuću i počeo da pretražuje prostorije da bi doživeo šok kada je ušao u kupatilo. Njegov sinčić koji još uvek nosi pelene i samo što je prohodao, grlio je psa, milovao ga i „govorio“ mu umirujuće reči pokušavajući da smiri psa i pokaže mu da nije sam u svom strahu. Preplašeni pas nije bio sam, uz njega je bio prijatelj, mali ali toliko veliki u svojoj dobroti i ljubavi.

Beba teši preplašenog psa

Snimak mališana u pelenama koji smiruje i nudi utehu velikom zlatnom retriveru obišao je svet i postao potpuni hit. I to sa razlogom. Zato i kažemo: Pažnja svi vi odrasli – učite od ovog deteta!

Izvor: doginspiration.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVOJNIK KOME JE SVAKI ŽIVOT VAŽAN! Spasao psa koga je udario automobil!
Sledeći tekstČEKA NA KIŠI – Napušten pas se nada da će se onaj koga najviše voli ipak VRATITI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime