Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Psi koji su zajedno odrastali na farmi mesa, ponovo zajedno

Psi koji su zajedno odrastali na farmi mesa, ponovo zajedno

0
odrastali petface

Upoznajte Kendžija i Sofiju, dva ludo zaljubljena samojeda koji su odrastali zajedno na farmi mesa u Južnoj Koreji, odakle su i spaseni. Ovaj predivan par je bio oduševljen nakon što je ponovo spojen zajedno posle nekoliko meseci razdvojenosti.

odrastali petfacePreslatki pseći par je čak i imao i štence zajedno, ali nakon što je njih dvoje spasila grupa pod nazivom Džindo Ljubav (Jindo Love) i odvela ih u Sjedinjene Američke Države, putevi su im se, nažalost, razdvojili.

Pročitajte još: FESTIVAL PSEĆEG MESA: 170 pasa je spašeno sa farme u Južnoj Koreji!

Kendži je završio u prihvatilištu Slatke Šapice u Masačusetsu, gde je upoznao i svoju „mamu“, to jest novu vlasnicu, Lindzi Goldstejn. Lindzi je saznala da je Kendži na farmi mesa imao i drugaricu i njena ideja je bila da pokuša da nađe Sofiju kako bi dva psa ponovo bila zajedno.

odrastali petface– Kada je Kendži ugledao Sofiju, bilo je sasvim jasno da se sećaju jedno drugog i da se vole, rekla je Lindzi i dodala da je na dan kada se ponovo sreo sa Sofijom imao više energije nego inače i da je trčao sa njom po dvorištu presrećan.

Pročitajte još: INDIJA: Više od 150 pasa rase bigl oslobođeno je iz jedne farmaceutske laboratorije!

Za sve aktivne odrasle pse srednjih i velikih rasa koji se nalaze u fazi aktivnosti ili oporavka tu je Energetic Life hrana brenda Personal Trainer. Ova hrana sadrži sastojke koji pospešuju opštu dobrobit životinje, a i olakšava fazu oporavka životinja koje su izgubile na težini.

odrastali petfaceDodatna prednost ove hrane jeste u tome što ekstrakt brokolija i cikorije poboljšava sastav mikroflore i reguliše rad creva vašeg četvoronožnog prijatelja.

Personal Trainer – najbolje za vašeg psa! 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.