Naslovna VESTI PSI TRAŽE POČINIOCA: Evo šta se dešava sa psom Mujom iz okoline Čačka,...

TRAŽE POČINIOCA: Evo šta se dešava sa psom Mujom iz okoline Čačka, kome su odsečene noge!

2
odsečene petface

U petak je kao „bomba“ odjeknula vest koju je preneo i naš portal. Nesrećnom psu iz okoline Čačka neko je odsekao zadnje noge:

JEZIVO NASILJE U ČAČKU: Muji, psu deke Vidosava, odsekli obe zadnje noge!

Danas, putem stranice Pokret “Levijatan” – STOP nasilju nad životinjama, vam prenosimo najnovije informacije. Psu su prvi u pomoć pritekli volonteri „Teodora’s Angel’s“-a, koji su opisali stresnu i tužnu sliku koju su zatekli:

odsečene petface

– Ono što smo zatekli zaista ostavlja bez reči. Deda Vidosav od svojih 80 godina, sačekao nas je uplakan, klečeći pored psa, koji je samo ležao i gledao u nas, bez glasa. Njegove zadnje šapice su bile jeziv prizor – jedna je doslovno visila na parčetu tkiva, a druge nije ni bilo. I pored sve muke i siromaštva u kome živi, svom malenom psu Muji je kao prostirku stavio čaršav beo kao sneg. I plakao je. Sve vreme, napisali su volonteri ovog Udruženja.

Malenog Muju su hitno odvezli u ambulantu „Dr Nenadović“ iz Čačka, koji je izveo operaciju i pomogao da se život psu spase. Pas je sada stabilno, a obe zadnje nogice su amputirane, do polovine butne kosti. Troškovi operacije i stacionara za 7 dana su 15 hiljada dinara, a CELOKUPNE TROŠKOVE pokrili su divni ljudi iz pokreta „Levijatan“.

odsečene petface

– Nakon operacije, odvezli smo Muju kod njegovog dede da ga vidi. Samo ga je grlio i ljubio, jedva su se rastali. Maleni je dobro za sada, oporavljaće se u našem centru, nadamo se uspešno. Naše Udruženje „Teodora”s Angels“ je preuzelo brigu o njemu, dodali su iz „Teodora’s Angel’s“-a.

ZAJEDNO MOŽEMO: Za manje od dva sata, štene sa odsečenim šapama, UDOMLJENO!

Nakon uspešnog oporavka, kome se svi nadamo, pas će dobiti ILI protezu iz Italije ILI kolica. Nakon toga, razmatraće se Mujino vraćanje vlasniku. On će sada biti pas sa invaliditetom, kome će biti porebna posebna nega. Ukoliko vlasnik, deka Vidosav, bude odlučio da MOŽE da se brine o njemu – Muja i on će biti ponovo zajedno!

Za osobu koja je počinila ovo zlodelo, NIKO nema objašnjena. Kako su iz „Levijatana“ naveli – „ovo su opasne osobe po našu decu i žene, ove osobe treba locirati i obeležiti za ceo život“.

– Nudimo nagradu za informaciju o osobi koja je učinila ovo zlodelo. Koja je kazna za ovo, dodali su iz Levijatana.

Malenom Muji držimo palčeve za što brži i bolji oporavak!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.