Naslovna VESTI PSI SEĆATE SE MUJE, psa kom su odsekli zadnje šape? PONOVO je sa...

SEĆATE SE MUJE, psa kom su odsekli zadnje šape? PONOVO je sa deka Vidosavom!

0
odsekli petface

Ne postoji ljubitelj životinja, kako iz Srbije tako iz regiona koji nije zasplakao nad slučajem malenog Muje, psa kom su monstrumi odsekli zadnje šape! Da podsetimo, 24. februara desilo se nezapamćeno nasilje nad životinjama u Čačku, kada je deka Vidosav zatekao svog najboljeg prijatelja kako cvileći moli za pomoć. U tom trenutku ugledao je njegove zadnje noge koje su bile isečene!

JEZIVO NASILJE U ČAČKU: Muji, psu deke Vidosava, odsekli obe zadnje noge!

Vreme je prošlo, svi su reagovali, javnost se digla na noge,..A danas, na stranici „Teodora’s Angel’s“-a dolazimo do informacije da je Mujo ponovo sa svojim omiljenim deka Vidosavom!

odsekli petface

– Mujo se vraća kući. Deda Vidosav i mali Mujo su ponovo zajedno, nakon njegovog oporavka kod nas, rekli su volonteri ovog Udruženja, nakon što su preuzeli potpunu brigu oko nesrećnog psa!

TRAŽE POČINIOCA: Evo šta se dešava sa psom Mujom iz okoline Čačka, kome su odsečene noge!

Kako su dalje objasnili, deka Vidosav je tražio Muju nazad, a unuci koji su mu i poklonili Muju kao štene uskoro će doći iz Beograda i zajendički će doneti odluku o daljoj nezi psa.

odsekli petface

– Mi smo pomogli da Mujo preživi, da se oporavi, negovali smo ga i zaista dali sve od sebe, a Udruženje Levijatan je pokrilo troškove operacije. Iako je u prvom trenutku deka rekao da će Muju dati na usvajanje, njegova konačna odluka je bila da žele da žive zajedno i brinu jedan o drugom. Mi to moramo poštovati, ipak je Mujo vlasnički pas, dodali su volonteri.

Za kraj, kako su napisali, sigurni su da će se sve završiti dobro, jer su i deka i Mujo bilo presrećni kada su se videli, a pas je mirnim snom zaspao na dekinim cipelama u toku razgovora!

Želimo im srećan zajednički život!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDekica (85) tajno hranio mačiće, zabrinut kako će njegova žena reagovati!
Sledeći tekstLjudi iz svih krajeva sveta skupljaju pomoć za slončića, kom hitno treba mleko!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime