Naslovna VESTI PSI Beskućnik je ODVAJAO OD USTA da nahrani pse, pogledajte kako su mu...

Beskućnik je ODVAJAO OD USTA da nahrani pse, pogledajte kako su mu se odužili!

0
odvajao od usta petface

Bila je noćna smena u toku kada je beskućnik Cezar došao na lečenje u jednu brazilsku bolnicu Alto Vale. Medicinska sestra Kris Mamprim je primila bekućnika na lečenje i dok je on dobijao svoju terapiju, Kris je primetila nešto čudno na ulazu u bolnicu. Četiri psa su mirno čekala i pažljivo nešto gledala unutar bolnice. Sve ovo se dogodilo u tri sata ujutro u jednom gradiću u Brazilu, kada niko nije očekivao nešto takvo.

Bila su to četiri dobra pas koja su čekala svog vlasnika na ulazu u bolnicu. Kada je Kris razgovarala sa Cezarom, rekao joj je kako su to njegovi psi. On joj je kazao kako se brine o njima na ulici. Ono što je zadivilo ovu medicinsku sestru bilo je to što psi nisu izgledali izgladnelo niti loše, bili su lepi i dobro uhranjeni.

PROČITAJTE I:

DIRLJIV VIDEO: 14 stvari koje bi ti pas rekao, da može da govori!

Cezar je kasnije priznao da ove pse hrani na ulici i da neretko odvaja od usta kako bi ih nahranio. Odrekne se svog obroka kako bi dao njima, a oni mu svojom brigom i pažnjom i time što ga čuvaju, vraćaju. Prate ga gde god da pođe, štite ga i ljubazni su prema njemu.

Vole se međusobno, a vole i Cezara, naravno i Cezar voli njih.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.